ses imorgon!

Nu drar jag till Rasmus, har ingen skola imorgon som vanligt så kommer nog kunna uppdatera ganska tidigt (om jag inte sover så jävla länge dvs) haha! vi ses imorgon! PUSS


livet suger utan Cigg.

åh asså okej jag vet att jag bara skriver om ciggaretter hela tiden men jag tycker att det är så äckligt svårt att inte röka. Jag saknar verkligen att röka så jävla sjukt mycket.
Jag önska att jag va en sån där person som kunde ta en cigg ibland, välja om man ska ta en cigg någon gång eller inte, jag är så jävla förbannad att jag inte kan göra så! För jag vet att om jag tar en ciggarett så kommer jag börja röka ett paket om dagen igen, och det suger balle!
Helt sjukt att man kan sakna att suga livet ur en, hur fan kan man sakna att röka såhär mycket? Varje gång någon röker får jag en sån konstig känsla, jag har bara lust att rycka ciggen ur handen på den och röka upp den själv.
FAN! tycker inte att jag är gabbi utan ciggen faktiskt.

deppig chey. haha, i guess i'm emo

hahah..

The definition of trust: Two cannibals giving each other a blow job

hahahahha..


kaffe....

Hejsan!
Just nu sitter jag och dricker kaffe vilket jag aaldrig gör.. haha smakar bara bra ifall ni undra!
Kom på att jag igentligen skulle bada i lila badet idag men jag orkar verkligen inte fan, det är föör jobbigt och jag har varken ork eller lust att sitta i det där äckliga badet i en kvart sen stå och självtorka lixom, nej tack!

shoppingen..

tänkte lägga upp lite bilder på det jag köpte idag, och lite bilder på mig med de nya på.. heheh
mina skor jag bytte till

sötaste Robin!

Igår passade jag ju Robin och jag brukar ju alltid ta massa bilder på honom och det gjorde jag självfallet även igår, så tänkte lägga upp bilderna nuuu.
can i get a "aaaw"?


åt precis..

Hejsan!
Jag kom hem för en stund sen, fast jag skrev inte då för att jag satte mig och åt på en gång haha.. jag åt tunbrödsrulle, skit gott!

Efter skolan mötte jag mami i huddinge och då köpte jag en nagellack och en liten spegel och sen köpte vi lite mat, sen promenera vi från huddinge, tillbaka, eller ja jag stanna vid hälsovägen eftersom att jag drog och bytte mina skor! och så gick jag in på H&M och köpte ett par solglasögon och en kofta. kan visa snaart.

jag just nu


min mat

change of plans.

Hejsan!
Sitter fortfarande i skolan, fast nu har jag svenska! Sen har jag lunch och sen en till lektion *dör*
Faast efter skolan ska jag möta mami i Huddinge för att hon måste myta sitt kort så att jag kan få mina pengar eftersom jag råkade bryta det lite förut hehehe... så då åker jag och byter skorna efter jag har varit i hudd med mami.. så jag skriver när jag har kommeit hem!


Idag är jag fett röksugen ,IGEN så jag följde med KT med ut när han skulle röka så att jag kunde stå och lukta när han rökte heheh (a) bättre än att röka iallafall haha..

Nu ska jag fortsätta jobba på, här på svenskan så att min lärare håller sig lugn haha , ses senare!

i skolan..

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan, på engelska, igen... fast idag är min lärare här så nu måste man ju jobba vilket är ganska så jobbigt.. idag började jag kl 8 men jag kom försent, men jag tycker inte att det gör så mycket eftersom jag nästan alltid kommer i tid!

Efter skolan ska jag nog åka direkt och byta mina skor, eftersom dom blev förstörda i frakten eller något så jag kommer nog inte skriva förns jag kommer hem igen i guess, kan hända att jag åker hem efter skolan och åker efter det, jaja ni lär ju märka hur jag gör!
Vi ses sen! PUSS

kommentar!

Anonym om Om imorgon!:
skitsnygg bild !!!! :o



Svar: Tack så mycket, Skit kul att du kommentera! :D


drar och hämtar robin!

Hejsan på er!
Nu är jag nästan klar med rummet, allt jag har kvar nu är att bädda sängen (sätta på nya lakan osv), plocka lite i badrummet, fixa bland mina väskor och ta disken.. haha det låter som om det är jätte mycket men det är det inte :)
Nu ska jag dra och hämta Robin så vi ses antingen senare eller imorgon!
PUSS på er!

gammal bild på söta Robin!

tog en brake...

haha hejjjj
Jag va tvungen att vila lite för att det är så jävla jobbigt att städa...
+ att jag är allergisk mot damm och när man städar flyger ju allt damm runt så mycket så jag stog och nös ihjäl mig, så jag kände att jag behövde en liten brake...


annars går det bra med städningen, har kommit jätte långt på inte als så lång tid, men jag tröttnar på att städa om man inte ser resultat och det går så sakta nu så jag förlorade motivationen lite med..men men ses om ett tag i guess.. puss




är hemma hos rasmus nu

Hejsan på er
Jag kom precis hem till Rasmus, sket i att ta bussen och gick hit idag, tar inte så lång tid eftersom rasmus bor ganska nära våran skola. Det är fan skit varmt ute nu, var tvungen att ta av mig jackan eftersom jag höll på att dö! så det är ju sjukt skönt, dock så ska jag inte va ute i det härliga vädret nu utan jag tänkte städa mitt oh rasmus ''rum'' och sedan ska jag hämta Robin, men kan säkert va ute med honom om han vill det.

Kan visa hur jag ser ut idag, eller ja imorse innan jag drog till skolan!
BILDBOMB:

feting röksugen.

Hejsan igen!
Sitter fortfarande på engelskan och jag blir bara mer och mer röksugen...
Nu har jag varit röksugen konstant hur länge som helst, och jag ger snart upp det här, jag vill fan bara röka!
haha alla säger att jag är ''dum i huvudet'' om jag börjar igen, men vafan det är för jobbigt att inte röka, hellre att jag röker och förstör min kropp än att jag är röksugen och saknar att röka varje dag...

Det är lite så jag känner nu -.- jaja vi får se hur jag gör, jag vet iallafall att jag kommer börja röka någon gång igen, men vet inte när än haha.. jag tycker inte att jag är mig själv längre, nu när jag inte röker, som om jag har förändrats... whatever, vi ses senare.

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag på min första ''lektion'' har engelska och vi har ju ingen lärare nu så det blir ju inte så mycket gjort, men men gör inte mig något eftersom jag är fett trött och inte orkar arbeta..
Nu ska jag bara sitta och lalla runt på internet så jag skriver nog senare
PUSS

Ses lite imorgon då!

Nu ska jag börja dra mig mot Rasmus!
Så vi ses imorgon, om jag kan uppdatera dvs, annars kommer jag uppdatera som vanligt på torsdag, men kolla in imorgon eftermiddag så kanske jag skrivit lite :) kanske kan be jonna gästblogga?
jaja det löser sig! PUSS på eR!


Coffie.

Hejsan på er!
Just nu sitter jag och dricker kaffe !
Jag gjorde kaffet idag så det smakar bra haha (a) Jag ska snart börja röra mig mot Älskling, eftersom jag ska se BigBrother sen och jag har ju skola imorgon så bör lägga mig rimligt tidigt haha.. men det brukar ju inte gå som planerat så ja.. Kanske för att jag sitter och dricker kaffe kl 8 på kvällen? i don't know..
skriver innan jag drar! PUSS

Om imorgon!

Tänkte skriva lite om hur det blir med min uppdatering imorgon, eftersom jag passar Robin på Onsdagar...
Rasmus family är lite krassliga så om dom inte är sjukare och måste va hemma (kan ju alltid hända) så kommer jag passa sötaste Robin imorgon och då lider ju bloggen eftersom då åker jag ej hem under dagen och Rasmus datorskärm funkar fortfarande inte...
MEN, jag kan nog skriva något inlägg, kan försöka komma ihåg att skriva ett inlägg i skolan imorgon, och sen kan jag nog låna Rasmus mammas dator innan jag hämtar Robin och skriva ifrån så då blir det ju iallafall lite uppdatering..
Kommer skriva något mer inlägg innan jag drar till Rasmus idag med bara så ni veet.


I wanna be a billionaire so fucking bad

haha, asså jag börjar bli jävligt trött på att vara fattig...
Jag vill ha pengar så att man kan göra saker, och så jag kan shoppa fett med kläder och skor, inte ibland för skit lite pengar utan mer lixom haha.. Måste fan skaffa ett jobb... tips?

haha jag är för rolig.. jag vet (a)

sjukt mätt..

Tjena!
Åt precis middag! Lika gott som alltid haha, idag åt vi Pasta med mamis bacon sås och grönsaker, älskar verkligen den här bacon såsen! Så nu är jag sjukt mätt att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen haha...
¨
Btw haha jag va så pissed förut att jag faktiskt glömde skriva att jag träffade Emma, Simon och Lollo i flemingsberg, så jag va med dom och emma hjälpte mig på hemvägen med haha...
Sjukt länge sen jag träffade iallafall Simon och Lollo, simon har gått och blivit lång, han brukade typ vara kortare (iaf lika kort som mig) som mig men nu va han mycket längre än mig *suck* haha..
Skriver om en stund, PUSS

sjukt irriterad!

Fan då! Min tur alltså..
När jag kommer och ska hämta ut paketet med alla miljoner skor vi hade beställt så va påsen som dom låg i trasig men jag tänkte inte mer på det, och så när jag kom hem va MINA skor helt upprivna och  förstörda så man ba kuuuul.
Och så funkar inte telefonen nu heller så jag kan inte ringa dom och kolla om det finns i min storlek så att jag kan åka och byta dom direkt för jag orkar inte vänta i typ 10 dagar för det tar 100 år att vänta på dom om man skickar tillbaka dom... hinner inte chansa och åka dit idag så får väll göra det imorgon lixom -.-
TYPISKT MIN TUR ASSÅ! fan då.

blir en liten promenad i allafall..

Hejsan!
Fan kan jag sluta börja alla inlägg med ''Hejsan'', jaja whatever..
Blir nog lite av en promenad iallafall för min del, för mami undrade precis om jag kunde dra till flemingsbergs C och hämta skorna som kommit nu *yeey*, så det ska jag göra nu, ska även handla något, kommer inte ihåg vad det va just nu haha men ja, vi ses när jag är hemma igen! PUSS


Rubriklös

Hejsan!
Just nu sitter jag och dricker Proviva haha som jag sa att jag skulle.. Granatäpple, hallon smak dricker jag den här gången, tror faktiskt att den här smaken är min favorit haha..
För tillfället så verkar det ha slutat snöa, så det är ju härligt iallafall, men jag och mami ska inte promenera idag iallafall för att hon mår inte så bra, lika bra för jag orkar inte idag..


Juste snart kommer ett ''gabbi tycker till'' inlägg bara så att ni vet..

Roligt med snö igen..

Hejsan på er!
Kom precis från skolan, dagen har varit ganska så seg.. Engelska va första lektionen, vi hade ingen lärare till den lektionen så alla satt typ och lalla runt på internet, sen hade jag matte, fick inte så jätte mycket gjort, men en del så det är ju bättre än ingenting, sen svenska där jag gjorde klart mina anteckningar och sen hade jag ''mentorstid'' lite snabbt och sen luunch.. kul dag va? haha
Skit segt att det har börjat snöa igen, blir på sånt pissigt humör när det snöar, seriöst jag trodde fan att det va slut med den här skit snön.. typiskt, vet inte om jag och mami kommer promenera idag i snön, det låter inte så frestande lixom.. haha...


Just nu hade jag tänkt ta mig ett glas Proviva och bara chilla gal1 lixom heheheh... kanske se någon film? i don't know känner mig  inte så jätte taggad på att dra ut och göra något om det inte blir bättre väder faktiskt...
Btw hade många fler läsare igår vilket faktiskt gör mig jätte glad så att ni vet, hoppas inte att det bara va för igår bara haha.. vi ses snart ! PUSS


ses imorgon!

Nu ska jag dra och träffa Jonna och efter det drar jag hem till Rasmus så vi hörs imorgon efter jag kommit efter skolan PUSS!

mitt hår.

haha nu är mitt hår som det ska..
Fan att jag alltid ska somna med en bolltoffs så att mitt hår ser ut såhär hela tiden.. men nu är mitt hår lite för lent igen men vafan bättre det än helt ruffsigt och tovigt lixom..
och helt ärligt såg håret fan värre ut i verkligenheten än vad det gör på bild haha så då kan ni ju tänka er hur det såg ut... shitt asså.. hahah

kaffe

Just nu sitter jag och dricker Kaffe, min bror gjorde kaffet den här gången så det är inte lika gott som i vanliga fall, eftersom har gör så jävla svagt kaffe och jag gillar starkt kaffe haha..

Efter jag druckit mitt kaffe ska jag se till att få ordning på mitt jävla skit hår, köpte ju hår inpackning till mitt hår förut men jag orkar aldrig använda det för att mitt hår blir FÖR lent då haha..
Jag har så jävla jobbigt hår, det blir tovigt så fort även fast jag har 100 liter balsam i, och har jag inpackningen blir det så lent att man inte kan göra ett skit med det, ja ni man kan säga att mitt hår har sitt egna lilla liv..


Här kommer en bild på mig och mitt kaffe vilket ni inte får så ofta höhö..

fan vad jag önska att jag va sådär brun.. (a)

kommentar!

lindas om Åt precis..:
fan vad gott :)
Svar: Ja det va skit gott! härligt att du kommentera!

Såg ju Jersey shore igår..

Och jag tyckte att det va skit bra!
Jag har ju älskat alla dom andra sesongerna och jag är ganska säker på att jag kommer älska den här med, först va jag lite skeptisk över att en annan brud (snookis kompis) skulle in där i huset och bo med dom andra men hon va skön, mycket skönare än Sammi, fattar inte varför hon är så jävla dryg hela tiden, fett tråkigt att va så.
Så jag kommer helt klart fortsätta se på Jersey Shore, och om ni inte har sett på det så tycker jag att ni bör börja!

Åt precis..

Hejsan!
Jag åt precis middag, och idag åt vi sallad med skinka, ost, gurka, majs, annanas, honugs-melon, tomat i , skit gott var det! Man kan ju tycka att det låter lite äckligt att blanda sådär men det va faktiskt jätte gott, och sen hade vi kik-ärtor(?) och sånt på sidan om, och sen åt jag macka med smör och tandori på, huur gott som helst.
Och jag blev skit mätt vilket förvåna mig lite eftersom jag inte tycker att det är så kraftigt men jaja whatever gott var det iaf..
maten.
såserna jag hade på
jag och min goda macka...

Mi Madre

hahah, ja ni.. min mamma är så jävla rolig..
Hon kommer bli skit arg nu men tycker att det är kul så whatever..
Hon hittar alltid sånna här saker där man kan typ som nu klistra in ansiktet!
visst är hon söt, min mami?

slö idag..

Hejsan på er!
Jag har inte precis kommit hem vilket jag alltid börjar mina inlägg med typ, jag sitter vid datorn hemma hos mig, jag drog inte till skolan idag för att jag vakna och hade sjukt ont i ryggen, så jag somna om och sen låg jag och mös med baby skit länge, sen klädde jag på mig och sånt så drog vi till bussen, rasmus hoppa av i Huddinge C och jag åkte hem. Jag och mami gick ut och gick typ på en gång när jag kom och sen drog vi och handla lite och nu sitter jag här.

Förövrigt ser jag förjävlig ut idag eftersom mitt hår är helt jävla ruffsigt och fult, ska fixa det senare, måste ha i 100kg balsam i det för att kunna borsta ut det haha, och så har jag knappt något smink eller något + att jag håller ju fortfarande på att spara ut mina ögonbryn så dom är ju groteska dom med.. hahah, men whatever, är söt iallafall eller?(a) haha..
En riktigt rutten gabbi!

ses imorgon!

Nu drar jag till Rasmus så vi ses imorgon efter jag kommit hem från skolan, orkar inte ens dra till skolan imorgon, men man måste ju så what to do? whatever!

Jag vet att min uppdatering har sugit men jag har inte haft någon direkt lust eftersom jag varit på sånt pissigt humör, man kan inte alltid va glad lixom haha..Får väll hoppas på att jag är gladare imorgon!  ni kan ju alltid kommentera för då blir man ju glad. haha Puss på eR

Åt precis middag.

Åt precis middag, mamma gjorde ris/bulgur, vilket man ville ha.. och någon kykling''gryta'' eller något haha jaja whatever jag vet inte vad det va men det var gott iaf.
Nu ska jag fylla badkaret och bada, jäätte mysigt.
Skriver efter badet.

Jersey shore!

Hejsan!
Idag kommer jag nog åka till Rasmus ganska tidigt eftersom Jersey shore börjar idag kl 8 och jag är feting taggad, har väntat sjukt länge på det här haha. så det är ju härligt.
Sen är det ju Big brother direkt efter med. så då kanske man blir på lite bättre humör iaf..
nu ska jag äta så vi hörs efter!

bajs dag-

Hejsan på er!
Fan mitt röksug försvinner inte.. Drömde till och med hela natten om att jag och mami började röka igen, så det känns skit surt att gå upp och ha drömt såna drömmar och veta att man INTE ska gå ut och ta en cigg... trött jag blir, ibland (väldigt ofta på sistonde) önskar jag att jag aldrig slutade röka.
Och skit många av mina kompisar röker + att Rasmus fortfarande röker, så det är så jävla jobbigt ibland att se dom njuta av sin cigg och så står man där brevis utan en cigg lixom..
Just nu sitter jag och dricker Proviva, fast Gul kiwi, magostan smak, den med (som alla andra jag smakat) är sjukt god! Man kan dricka det här som om det vore läsk typ, så jävla gott är det + att det är bra !


Idag måste jag bada för att jag sket i att göra det igår *suck* det kan ju vara det värsta jag vet. haha okej vilket jävla gnällspik jag är idag men vafan alla måste ju få ha dåliga dagar eller?

drar nu!

vi ses imorgon! PUSSS

blabla haha...

Hejsan på er!
Åt precis, det va skit gott! MArie kom för en stund sen med :)
Mami och dom ska ju ut sen, så det är ju härligt.


Jag ska snart till rasmus, vi ska typ ha ''myskväll'' ville han så det blir nog så, jonna ville att jag skulle gå på bio med henne, och det skulle jag vilja men hade ju redan lovat rasmus.. haha jaja...
skriver nog innan jag drar så vi ses då PUSS.

Maten!

Jag

BTW: kan ni inte kommentera vad ni vill se i bloggen?

Middag snart!

Hejsan!
Just nu Håller vi på att kirra middag, blir kött, potate haha och grönsaker!
Mormor och disa kom precis, alla tvingar mormor sy på knappar och så överallt haha, sjuka jag vet..
Kan skriva efter vi ätit! PUSS!


Lunch/mellanmål

jummie, detta ska jag äta nu.
macor med leverpastej, både bredbar och skivad(?) med saltgurka på
och proviva, mango smak..

Juste!

Vi beställde hem lite skor igår, Och jag och mami beställde dom här:
haha, skit snygga tycker jag, fast jag tycker att dom ser lite avlånga ut på bilden.. haha whatever.
prövade dom här förut men ville inte slösa mina pengar på dom haha och nu så behövde jag inte det (snål) haha men men, tycker att man ska va snål, eller sparsam som jag har valt att kalla det..

Judit & Judit

Tjena!
Tänkte skriva lite om mina favoriter Judit och Judit haha, okej jag är sjuk jag vet men jaja, Om det är någon reklam jag verkligen älskar så är det fan Judit och Judit reklamerna haha..
Tycker att dom är så jävla underhållande, sitter alltid och ler och/eller skrattar till dom reklamerna, dom är inte lika tråkiga och fantasilösa som många andra reklamer är nu och det är bra tycker jag!
+ att dom ser så roliga ut med, kom bjuder verkligen på sig själva!
Tummen upp till Judit och Judit! ;)

Kommentarer


?
om Mars 25, 2011:
Den här låten tycker jag säger mkt om hur vårt samhälle ser ut just nu. Det ändå folk verkar bry sig om är hur man får platt mage och stora tuttar.. helt jävla sjukt!!
http://www.youtube.com/watch?v=05Ui8e-VW0M

Svar: ja det är sjukt hur det har blivit! Kul att du kommentera!

jag om Mars 25, 2011:
Jag hatar att storbloggare som kissie uppmuntrar till bantning, det finns så många småtjejer som ser upp till henne och gör likadant. Tyvärr tror jag att det är så här världen ser ut just nu, mer och mer tjejer blir hjärntvättade av alla smala tjejer vi ser i tidningarna och tror att det är så man ska se ut för att bli omtyckt. Jag tycker media har en stor betydelse och dom tar inte sitt ansvar. Jag vet själv hur det är att vara missnöjd med sin kropp, folk säger att jag är smal, men jag kan inte hålla med. Min hjärna får mig att se något annat än alla andra och det är läskigt. Dock så tror jag dom flesta med ätstörningar bara ser ner på sig själva, jag själv kan tycka en mullig tjej är skitsnygg ändå t.ex. Alltså jag vet inte riktigt vart jag vill komma, men jag tycker det är så sjukt läskigt hur världen ser ut just nu, och tyvärr är jag lika dum själv som hatar mig själv och min kropp.

Svar: Kul att du kommentera. Jag tycker att det är jätte konstigt att folk inte inser hur det blir när man håller på och uppmuntrar folk att banta och så, varför kan man inte få välja själv vad man tycker är fint lixom, Tråkigt att du är missnöjd med din kropp, man kan ju ha ätstörningar och tycka att mulliga tjejer är fina ändå, du kanske borde snacka med någon och få hjälp, även fast du kanske inte har någon ätstörning nu, kanske du kan få det senare om du inte får hjälp.puss på dig

Hejsan!

Hejsan på er!
Hur mår ni idag? Jag mår ganska bra, är röksugen idag dock.. Men men så är det när man slutar röka, ibland har man jobbiga dagar och sedan så är vissa dagar skit lätta... Men om det ska va jobbigt så ofta som det varit på senaste tiden så ger jag fan upp .
Jag kom iallafall precis hem, tänkte dricka lite juice och bara chilla, kanske en kopp kaffe med mami som precis kom innan för dörren med haha..


Förresten har jag lekt med Söta Robin hela dagen/morgonen eftersom jag vakna ganska tidigt idag, men jag kände mig ganska slö så jag orkade inte klä på mig och dra hem ännu..

kaffe!

Just nu sitter jag och dricker mitt kära kaffe och sedan ska jag dra till Älsklingen och då kan ju jag inte skriva så jag kommer inte skriva förns imorgon! Men kommentera och så, så hörs vi imorgon eller om jag får tag på en dator men ja, håll inte andan ;) ! PUSS

Mars 25, 2011

Om: Ohälsosam bantning och hets om att vara så smal..
Okej, eftersom det verkar som om alla ska hålla på och banta och skit nu så kan jag skriva vad jag tycker om det! Jag tycker att bantning är så jävla sjukt dåligt, speciellt när alla som gör det redan är smala! Läser väldigt ofta att folk som är både längre och smalare än mig ska hålla på och banta för att dom är så ''feta'', shitt asså, okej då måste ju dom tycka att jag är en jävla sumobrottare lixom haha..`?

Okej jag vill också gå ner i vikt men jag vill inte vara FÖR smal som alla andra verkar vilja bli, jag vill bli som innan jag och Rasmus blev tillsammans för att jag trivdes med min kropp då, och jag går ut på promenader och äter inte massa chips och godis utan äter typ bananchips lixom, och jag äter inte pasta och sånt till varje måltid utan kan äta grönsaker istället ibland. Jag skulle aldrig vilja se ut som om jag hade anorexia vilket så många verkar tycka är fint, snacka om att vara sjuka..


Fattar verkligen inte varför man ska se FÖR smal ut, enligt mig ser det ohälsosamt och okvinnligt ut, jag tycker att tjejer ska ha lite former och så. och om man bantar så mår inte kroppen bra, så då ser man inte bara förjävlig ut, ens kropp mår piss med, och vad är bra med det?
Något som gör mig ännu mer irriterad är att små flickor hetsar om detta kanske mer än äldre vilket är så jävla sjukt, ska man inte oroa sig om annat än sin vikt och bantning när man är liten?

Vad tycker ni`?
Spelar ingen roll för mig om ni tycker som mig
eller ej tycker bara att det är kul och se vad andra
tycker och så, såå kommentera på!

våffeldagen!

Hejsan
Åt precis middag och eftersom det tydligen är våffeldagen idag så åt vi våffler haha...
Antingen med sylt och grädde/glass eller med gräddfil, rödlök och sill (jag vet det låter äckligt men det är skit gott) så nu är jag äckligt mätt asså hahah...


Nu ska jag snart lägga upp ett ''gabbi tycker till'' inlägg och dricka lite kaffe och sen drar jag hem till Rasmus för att vi ska spela massa sällskapsspel, är inte direkt den typen som gillar det men whatever, det blir nog kul iallafall.
ses snart!

haha sket it.

Vi kom till busshålls platsen och vände, det visade sig att vi skulle behöva vänta skit länge på bussen och alla vi stog och frös så vi sket i det haha..
whatever, jag skriver snart jag tänkte bara skriva det

ses om ett tag!

Nu drar vi till Kungens Kurva så vi ses när jag är tillbaka!
PUSS

hemma nu.

Hejsan!
Nu är vi tillbaka! Det va skit jobbigt att gå idag, dels för att det blåste så jävligt och för att vi gick upp och ner för mördar backen 2 gånger, *pust* sedan gick vi och handla och gick den långa vägen hem, upp för massa trappor och så, så nu har vi varit skit duktiga!

Nu ska vi fika lite och sedan dra tror jag, min lillebror håller på att bråka så vi får väll se om det blir av eller ej... haha jaja ses om en stund! PUSS

Bilder från promenaden:








Goddag.

Hejsan på er!
Hur mår ni idag? Jag mår bra, förutom att jag är lite förkyld och snorig haaha...
Kom precis hem och tar det lite lungt gör aldeles strax ska jag och mami ut på en promenad, måste faktiskt kolla om det finns någon annan jacka jag kan ha då för min jacka jag har på mig idag är inte lämpad för promenader haha...


Sen när vi kommer tillbaka blir det nog kaffe och sedan kanske vi åker till Kungens Kurva, men jag skriver mer då..Hörs snart! PUSS.

Kommentar!

Hejsan, ska skriva ett ''riktigt'' inlägg snart ska bara posta kommentaren ;)
Anonym om Promenad nu!:
det tkr jag du ska :D
Svar: Härligt att du kommentera! Ok då kan jag göra det idag ! :)

Skit kul när ni kommenterar. <3



blä för bad!

Hejsan på er!
Badade nyss, så nu sitter man här och är både missfärgad och luktar äckligt lila bad.
Hur mysigt? inte så jätte om jag ska vara helt ärlig..


Sitter just nu och dricker lite kaffe i undisar medans min myysiga salva sjunker in och sedan ska jag klä på mig och börja dra mot jonniponni tror jag haha.. om hon inte har somnat dvs för sist jag ringde höll hon på att somna, haha efter jag har varit med jonna drar jag hem till Rasmus och kollar på BigBrother med hans mami tror jag.
Vi ses om ett tag ELLER imorgon mina hjärtan!
Puss på rumpenstumpen.


mästerkocken gabbi!

Nu har jag precis ätit!
Jag gjorde korvstroganoff, och den blev gryymt god, jag är fan bäst! haha
Nu ska jag börja fylla mitt bad för att jag måste bada lila badet idag :( wääh jag hatar verkligen att göra det.
Sen ska jag kanske träffa jonna ett tag men jag skriver efter jag badat så att ni vet deet !

kommentar från kusin vitamin :)

bella notte om är mamis högra hand för tillfället..:
haha du vill att man ska kommentera så, vad har hänt med lenas hand?

Svar: Överansträngning i senan i handleden, haha han kan inte göra någonting :O



sötaste Robin!

Här är 3 bilder på världens sötaste Robin!
Hur söt får man bli? haha :)

är mamis högra hand för tillfället..

Hejsan!
Nu är vi tillbaka, gick upp för värsta mördar backen, sjukt jobbigt men sjukt bra!
Sedan gick vi och handla och eftersom mami är skadad så får jag va hennes högra hand och göra allt jobbigt, måste även laga mat, hmmm... får se hur det går ;)


Nu ska jag ta det lite lungt, bläddra i en tidning och lalla runt lite på internet, kan lägga upp lite bilder på söta robin i ett annat inlägg snart med :) ses om en stund. PUSS


taget av mästerfotografen Gabbi!

Promenad nu!

Nu drar jag och mamma, som faktiskt har en helt skadad hand, hmm stackars hon kan inte göra någonting med sin stackars hand, fatta inte riktigt vad hon gjort men hon har något bandage virat runt handen.

Vi kommer typ gå lite i solgård och sen hem för det är lite backar och så där och inte så mycket snö, så det är ju g8 m8! Vi hörs när jag kommer tillbaka, kanske kan köra en '' gabbi tycker till'' då haha, har ju ganska mycket åsikter om allt, vad tycker ni?.. jaja pusss..


kommentarer, yeey!

Sjukt kul med kommentarer! Fortsätt så :)!


vanessa =)
om Mars 22, 2011:
hm.. hej , alltså jag tycker ju att bröllop är typ bra , för det är ju ett minne för livet som man kan se tillbaka till och ja .. tycka e mysigt att uppleva även om allt skiter sig kanske . Men håller med lite men annars så tycker jag ju att det e rätt så sött och skulle gärna vilja gifta mig i framtiden hahaha xD

Svar: Kul att du kommentera! Ja det är nog jätte mysigt! Om man vill gifta sig så ska man självklart göra det!

- om Mars 22, 2011:
jag håller med fullständigt! folk brukar tycka att jag är pessimistisk men jag är bara realistisk. Jag tycker bröllop är onödiga eftersom alla ändå skiljer sig sedan, hehe.

Svar: Kul att du kommentera haha! Tycker att det är roligt att du tycker som mig för det brukar inte vara många som gör det ! :)



saknat mig?

Hejsan!
Kom precis hem från skolan! Har ni saknat mig? Jag har iallafall saknat er hahah... gullig jag är
Kunde ju inte skriva igår eftersom rasmus data skärm foortfarande är trasig *suck* men men jonna hoppa ju in och skrev ett inlägg vilket uppskattas!


Just nu sitter jag och dricker kaffe! Redan inne på min 4:de kopp, vilket jag inte brukar vara men av någon anledning har jag haft ett stort behov av kaffe idag. men det är härligt..


Mamma och jag tänkte även dra ut på en promenad sen eftersom i tisdags blev det ju bara en kort promenad och sedan så blev det ju inte als igår eftersom jag passade robin, eller jag gick hem från skolan så det är ju ändå något?blabla haha whatever jag skriver snart!
PUSS.

jag nyss.

saly paly efter skulan

jonna in the mix

Gabbi bad mig skriva i sin blogg som vanligt, vem vill inte läsa när jag skriver liksom? nej men skulle bara säga att hon inte kommer skriva något mer idag eller imorgon, för imorgon ska hon vara barnvakt åt Robin och kan alltså inte åka hem till sig för att blogga. Tur att hon har mig som kan sprida sånn viktig information, nu däremot ska jag göra något väldigt viktigt, kolla på desperate housewifes och fortsätta på min uppsats som handlar om äldre människor som har förstoppning, det är grejer det ska ni veta :) ciao me a bella / jonna the rapper


nu drar jag till Jonna ponna

Nu har jag druckit mitt kaffe, så nu börjar jag samla ihop mitt shitt och drar till min fina mens kompis jonna!
Ses sntingen senare eller imorgon!
PUSS.

hamburgeeeeer

Tjenare!
Promenaden gick väll bra idag, vi gick inte så långt idag för att vi orkade inte bli helt blöta om fötterna haha..


Åt precis med, hamburgare! hur jävla gott som helst!
Nu sitter jag och väntar på kaffe och sedan drar jag nog till Jonna och är där ett tag. Skriver nog ett inlägg därifrån, eller ja kanske jonna skriver ett inlägg om jag drar dit. haha vem vet? only time will tell haha skoja..
hörs om en stund.

ses snart!

Nu drar jag och möter upp mami för nu är det prommis på g!
Vet inte riktigt om vi går spåret idag eftersom det va så jobbig snö, och så duktiga vill vi inte va haha nej jag skoja men jaja vi ses snart!'

Mars 22, 2011

Om äktenskap!
Tänkte skriva vad jag tycker om äktenskap! Visst kan det va fint och mysigt att gifta sig, men jag fattar inte riktigt varför man ska gifta sig, ''för att visa sin kärlek till varan'' har jag fått som svar någon gång och det tycker jag låter löjligt, så man visar inte det om man inte är gift eller?

Att gifta sig kostar vanligtvis sjukt mycket eftersom dom flesta vill ha en fin och speciell cermoni och det tycker jag är onödigt, att lägga pengar på att visa sin kärlek, man kan väll älska varan iallafall`? Jag tycker inte att man ska behöva gifta sig för att visa hur mycket man älskar varandra!
+ så tycker jag att det verkar som att direkt när alla har gift sig så börjar förhållandet gå åt helvete haha, självklart är det inte fallet jämt men jag tycker att det verkar va så, och då har man ju slängt massa pengar i sjön, betalat för en cermoni för att visa sin kärlek till någon som tydligen inte va "the one"..

blabla jag skulle kunna skriva om det där i 100 år men det blir så mycket hit och dit så aa.. vad tycker ni om äktenskap? är det något som är viktigt för dig? för mig är det obetydligt. att gifta sig för mig = ha fina kläder och käka fin tårta haha..

deprimerad och har ångest.

hah heeejsan!
Har inget och skriva om för tillfället, tycker faktist att nii kan kommentera lite så man får motivation att skriva ;) haha nej, ingen press ni behöver inte kommentera om ni inte vill.

Tänkte berätta om att jag tydligen är både deprimerad och har ångest haha.. Idag på Svenskan så lalla jag runt lite på internet och hitta av en slump en sida som man kunde göra mssa test så jag och en kille som satt brevid mig som är lite rolig haha satt och gjorde lite test och då visade det sig att jag är deprimerad och har ångest, nice va? nej jag skoja men vafan dom kan inte stämma för jag är ju skit glad, eller? :O


what do you pick?
hahaha

våren är här!

Hejsan svejsan!
Idag är det stråålande väder! solen lyser för fullt! Jag kom hem från skolan för ett tag sen och jag har skrattat ihjäl mig idag kan jag lova, och det har jag gjort för att victor va i skolan och då har man alltid kul! haha


Kommer ni ihåg när jag va hos min nya läkare? Dom tog ju massa blodprov för dom skulle kolla vad jag mer är allergisk emot, och idag ringde hon och sa att jag är allergisk mot:
hasselnötter :(  fan asså..
och så va jag lite allergisk mot kvalster och sen mot björk..
kuuul sen kommer jag inte ihåg vad hon sa mer..
Höres snart! pussilipuss.

drar till svinet rasmus, guess i already have a pig.

Nu drar jag till rasmus, är skit irriterad på honom så han lär väll åka på stryk!
Vi ses imorgon, förlåt för konstig och pretty tråkig bloggning..
jätte gammal bild på mig.

kanske sover hemma.

Hejsan !
Maten va hur god som helst! åt kanske lite för mycket om jag ska va ärligt men vadfan det är härligt .Min pulare Victor ska även köpa en gris till mig så det är ju toppen!


Rasmus och jag funtar på att sova hos mig idag, han smsa och sa att han tyckte vi skulle göra det men inget är spikat än, skulle va ganska skönt att slippa åka till honom men han har ju en tendens att ändra sig om allt inte går exakt som han vill haha.


nu blir det kaffe iallafall!

Jag vill ha en gris.

Hejsan på er!
Kom tillbaka för en stund sen, och det va hur jävla jobbigt som helst att gå idag, snön håller ju på att smälta så man sjönk ner 3 meter för varje steg man tog osv..
Mamma hade även glömt sin väska på jobbet så vi va tvungna att gå tillbaka dit och hämta den och sen till affären för att köpa lite smått... Sen tog vi en jobbig väg hem me, upp för massa trappor och så..


Nu till det jag skulle skriva om!
Jag vill ha en gris. haha inte en sån där stor och ful utan en sån där liten mini-gris! haha okej jag låter helt jävla störd men dom är ju hur söta som helst! + dom behöver man ju inte gå ut med hela tiden för jag har hört att dom använder typ ''kattlåda'' å då blir det ju inga problem med att man inte är hemma heela tiden haha..
Tänk er att ligga och mysa med en liten gris lixom, hur jävla coolt är inte det?

haha jaja , just nu väntar jag på maten, vi ska äta tacos! FETING GOTT! har varit sugen på det hur länge som helst nu. eller okej, ända sen i fredags haha..
hörs om ett tag! PUSS

ses snart!

ringde mami och påminde henne om att klockan är 4, haha glömmer bort när hon slutar lixom haha, drar ner och möter henne för nu ska vi promenera!

typ klar!

fyfan vad jobbigt det är att städa!
haha alltid när man (jag) ska städa bara för att vara snäll lixom så ska allt gå åt helvete, sitter fast saker i damsugar-röret, påsen är full osv, fan va arg jag blev haha och musiken bara stängdes av hela tiden, ingen anng om varför, höll fan på att bli galen haha..


Just nu väntar jag på att min mami ska svara på sms angående om vi ska promenera idag eller inte och när osv.orkade inte städa mitt rum så det får jag göra antingen sen eller imorgon.. haha

Goddag.

hejsan på er!
Kom hem från skolan för en stund sen och har än så länge inte gjort något als.
bara suttit och lallat runt på internet, haha.


Idag verkar det inte vara så soligt, men varmt är det ändå tycker jag. Lite synd att solen inte är framme, för man blir på så mycket bättre humör då, eller ja iallafall jag. Men jag ska inte klaga, hellre ha såhär än typ regn eller massa snö! Det orkar jag inte uppleva igen på länge !


Nu tänkte jag faktiskt vara en väldans snäll dotter och städa lite här hemma eftersom vi inte har hunnit med det riktig nu i veckan, då kommer min mamma bli väldigt glad, för det är ju inge kul att bo i ett stökigt hem lixom.. haha Men jag uppdaterar snart! PUSS



Ses imorgon!

Nu drar jag till baby, vi ses imorgon! PUSS

coffie time.

Jag vet att ni älskar mina 100:tals kaffe bilder ;)

Kaffe, sen bär det av till älskling.

Nu tänkte jag göra lite kaffe, och sedan så börjar jag röra mig till Rasmus.
Bigbrother börja ju kl 9 med, ska kolla om rasmus mami ska se idag för då ser vi väll tillsammans som vanligt :D haha tycker att det är mycket roligare att kolla med henne :)


imorgon är det ju skola *snark* men slutar ju vid 12 som vanligt så man kan ju inte klaga haha, kommer hit hem efter skolan så kommer blogga på imorgon med haha, får hoppas att rasmus skärm blir lagad eller något så jag kan blogga därifrån annars kommer uppdateringen suga på onsdag antagligen.
Men det löser sig, och om det är så att jag inte kommer att kunna uppdatera så säger jag det dagen innan den här gången så att ni inte tror att jag lagt ner bloggen igen haha..
Skiver innan jag drar, puss.


Dagens Outfit.

Lika tråkig som vanligt haha..

va och träffa Jonna och Lisa

Hejsan!
Kom precis hem! Efter jag hade druckit mitt kaffe sprang jag till bussen och åkte och mötte Jonna och Lisa Max i masmo, va lite busig och löpte mig en milkshake haha, whatever lixom det är helg.
Vi satt där ganska länge innan vi följde Lisa till tuben och jag och jonna tog bussen hem. Jonna skulle till Elin så jag fick sällskap ända upp till Visättra så det va ju härligt !


Just nu sitter jag och väntar på middag, vi ska äta kykling och ris med massa grönsaker och goda såser, hur gott som helst! Sen måste jag nog bada lila bad, men jag funtar på att skippa det idag, kan ju lixom fortsätta va busig när man redan håller på ;) haha och sedan bär det nog av till Rasmus.


Hans skärm är fortfarande trasig så jag kommer nog inte kunna skriva förns imorgon efter skolan, men jag kommer skriva några fler inlägg innan jag drar till Rasmus så oroa er inte haha ..

hemma nu.

Hejsan
kom precis hem, är helt död i mina ben eftersom vi gick både till och från huddinge c så nu känner vi oss duktiga ! Fick hem ett vanligt puder och mitt lila bad ! Mamma köpte lika dana byxor som jag köpte förut och en mascara typ och så köpte vi lite goda såser till middagen sen haha !


Nu väntar jag på att kaffet ska bli klart och så kanske jag åker till jonna efter, om jag ens orkar haha känner mig trött efter promenaden .


Och hur jävla härligt väder har vi inte lixom, solen är framme och steker, jag och mami gick fan utan jackor ett tag för att det blev så varmt, helt stört men det är så jävla skönt med, har saknat solen och värmen något så sjukt mycket, om det börjar snöa igen kommer jag nog ta livet av mig haha.. orkar inte det igen .
Vi hörs om en liten stund ! PUSS




dricker kaffe.

Just nu sitter jag och dricker kaffe, fixade precis klart mitt smink men känner mig ganska kluven om vilken tröja jag ska ha på mig haha, som vanligt då..
Vet inte heller vilken jacka jag bör ha eftersom det är väll ganska varmt idag`? fan då jag vet inte haha...

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Eller okej jag har varit vaken ganska länge men har gjort annat. Tex. så slingade jag mamis hår lite grann, vet ej hur det blir eftersom hon inte sköljt ur det än, men kan återkomma med hur det blev hehehe...


Jag ska aldeles snart börja fixa mig för jag och mamma ska gå till huddinge och kolla läget och sen så ska vi gå tillbaka så det är ju myspys, min lillebror kommer säkert också följa med eftersom vi inte kan lämna honom själv haha.. men vi hörs om en stund ! PUSS


Mys- gabbi, haha

Nu håller jag och rasmus på att ladda ner typ 5 olika filmer kanske, får se om jag ens pallar se en haha, är jätte trött..


Har på mig världens mysigaste ''mystofflor'' som min kära kompis jonna, ni vet jonna? haha gjorde för jätte länge sedan och jag har typ tagit över dom, älskar att ha på mig dom!
Här är dom :
haha söta va?
och söta lilla jag...

Hemma nu.

Hej igen !
Nu är jag hemma igen, va och mötte Rasmus för att han har ju ingen port nyckel så han kommer ju inte in själv haha.. Orkade ändå inte va där för det va så härgigt, Ganska många va där, vuxna, barn och massa hundar så lika bra att dra hem, eftersom jag är allergisk mot hundar. Mamma skulle typ också komma snart, hon orkar inte heller va kvar tror jag.
Nu ska vi nog inte göra så värst mycket, kanske tanka ner någon film och chilla gal1, har typ massa gottgott kvar från igår för jag orkade inte äta upp det haha, ovanligt !


Skriver om en stund! puss så länge sötaste bloggläsare ;);););)



Över till grannen en stund.

Nu ska vi över till min granne en stund för vi ska äta lite middag tillsammans, inget speciellt tillfälle eller något sånt, ska bara göra det för att lixom
LAsange blir det , vilket jag älskar ! Har inte ätit det på 100 år typ.
Vi hörs efter! PUSS
Det går inte lägga in bilder för tillfället så ni kan ju lådsas att det där är den.. haha

Jag ogillar Erik saade skarpt.

Hejsan!
Nu är vi hemma, ÄNTLIGEN! Det här kan ha varit den värsta dagen i mitt liv, kan motivera :


När vi kommer dit är det redan FULLT, jag upprepar FULLT men folk där, Tar oss hur lång tid som helst att ens hitta en plats att stå på, sen måste vi stå där i typ 40 min förns han erik saade ens kommer, och sen suger han häst balle, och så va han ful herre gud asså,
sen skulle Liv och Samuel ha autograf så vi ställde oss i kön som va kanske 456746 varv runt heron, autografen skulle kostat 20 kr för man va tvungen att köpa hans fattiga skiva, efter att ha stått där hur länge som helst och kommit fram 3 cm sket vi det och skulle äta donken så får jag vänta på samuels burgare i 100 år för att dom aldrig gjorde den, så tillslut får man dam och skriker att dom ska ge mig hamburgarjäveln, seeen när vi hittat ett bord kommer 2 st och säger att dom ska ha bordet ÄVEN fast dom inte har någon mat, efter att ha tjafsat med dom kom vi överrens om att dela bord och dom kommer med en varsin liten fjuttig glass -.- sen åkte vi hem!
Så jag kan ju säga att om vi hade kommit upp dit där erik saade satt så skulle han åkt på en propp för då kanske det hade kännts värt att stå där i 100 år.


Skriver om en stund, måste varva ner lite hahah...



kommentar!

linda om Ses om ett tag!:
skit fin tröja !!! Vart har du köpt den? :)
Kram

Svar: Tack så mycket, den är köpt på H&M och kostar kanske 100 kr :) jätte kul att du kommentera! :D



Ses om ett tag!

Nu drar jag och möter min lillebror , för dom är och grillar på ängen, sen drar vi till bussen och åker till Heron City och möter upp Liv och Rasmus, Kommer hem efter jag vart där för jag sover hemma även idag så då ses vi senare !
PUSS PÅ ER!

Dagens Outfit.


ska det va så ska det?

haha ja vad ska jag säga? Drama queens? Nej men vafan lika bra det går ju åt haha ;)

Erik saade = fjollträsk?

haha ne, Liv och Samuel gillar honom så idag bär det av till Heron City för att kolla på honom, han ska typ uppträda där, sen ska dom väll äta på donken eller något, men jag ska försöka att hålla mig till kaffet haha..

Så snart ska jag börja fixa mig lite, man kan ju inte gå ut som ett troll lixom haha..
Vi hörs om en stund ! PUSS



Godmorgon!

Godmorgon på er.
Vaknade för en liten stund sen, är faktiskt förvånad över att jag vakna nu, brukar alltid bli så att jag vaknar jätte sent på helgen tyvär.. haha hatar att göra det men aa, det är så det brukar bli.


Just nu sitter jag och dricker mitt morgon-kaffe! En av dom härligaste kopparna på dagen enligt mig.
Vi hörs om ett tag! PUSS


The Mechanic.

Heejsan på er.
Vi såg precis klart på den andra filmen som heter ''The mechanic'', sjukt sevärd film må jag lova, Jason Statham va huvudrollen och då brukar man inte bli besviken, har faktiskt aldrig blivit besviken när jag kollat på en film som han är med i, han är fan grym! haha...
Nu ska jag sova för annars kommer jag aldrig komma upp imorgon och jag och rasmus ska till heron med hans syster imorgon typ så då kan det ju vara bra att få lite sömn!
Vi ses imorgon, PUSS.



cell 211

Såg precis klart på en film som heter '' cell 211'' den va sjukt bra faktiskt, men den va på spanska så man va tvungen att läsa texten och då har man (jag) lite svårt att se bilden och läsa texten samtidigt så jag blev helt förvirrad ibland, haha. Men en sevärd film!


Lite kul var det att dom sa ''puta tu madre'' i varje mening haha... (vet ej om det blev rätt stavning men whatever)


Nu ska vi typ se en annan film och sen sova, är redan skit trött så vi får se om jag ens orkar ta mig igenom den här filmen haha, blir nog som vanligt att man somnar efter 10 min (a)
Så vi hörs antingen efter filmen (om jag hållt mig vaken dvs..) eller imorgon! Puss.


jummie.

Såg precis klart på Bigbrother, och shitt asså ikväll vart det fat på dom i huset, jag blir lite generad av att kolla för att dom är ju så pinsamma, men det är ju typ det som är kul att se på haha.. (a)


Detta smaskar jag på nu ! fyfan va gott, cola, choklad och bananchips, Jag vet jag vet, jag fuskar jag ska ju vara nyttig men ibland måste man få fuska haha... Har iallafall inga riktiga chips så jag är väll ändå lite duktig?

Men nu blir det film så vi hörs typ efter! PUSS

En kommentar :D

Fick en kommentar :'D haha
u om bilder från igår.:
hahah fan vad söta ni är !! :)

svar: tack speciellt robin, fan va söt du är som kommentera :)!



Rasmus och jag vi är goda vänner fast än mycket olika...

haha hejsan.
Jag och rasmus kom precis från Talle, en kompis som bor på min gård, hur rolig som helst.. Vi skulle först bara ut för att han och rasmus skulle dela på en cigg men sen så följde vi med upp till han ett tag och dom höll på att spela något spel som för en gångs skull var väldigt roande, sen kom en annan kille och sen drog vi hem.
Nu ska jag snart se på Big Brother och sen blir det mys med någon rulle, alltid trevligt..
Skriver om ett tag ! puss


jag och rasmus right now.

coffielicious

Sitter och dricker kaffe just nu, min bror gjorde sjukt gott kaffe idag så tummen upp för det! haha
Rasmus är också påväg hit så det är ju häärligt..

hemma nu.

Hejsan!
Kom precis hem, och fyyfan va mycket mat vi köpte...
Tog en taxi hem och det visade sig att taxichaffisen känner min morbror haha, liten värld.. nej men min morbror känner fan alla så är inte så jätte förvånad faktiskt...


Nu ska jag och mamma äta lite för vi är jätte hungriga, jag har inte ätit någonting idag... så nu måste jag verkligen äta något. skriver om en stund !
pusss
bra handlat!
trött gabbi

Ut i snön igen, kuul

Ja nu ska jag dra till mammas jobb och sen drar vi till tumpa och handlar mat och så..
Skriver efter..
PUSS

Love the way it snows..

Hejsan på er..
Kul att det börjat snöa igen eller hur? nej inte direkt va.
Så jävla härligt att det ska börja snöa när man tror att våren är påväg lixom, och det är ju inte bara några snöflingor lixom, ne självklart ska det börja snöa huuur mycket som helst..


Jaja kom precis hem från älskling, Började morgonen med att bara ligga och halvsova med carola på TV:n kanske därför man sov? Nej men jag orkade inte ta mig upp och byta kanal.
Efter ett tag undrade söta Lina om jag ville promenera till Coop med henne, så då gjorde jag det, efter det gick jag hem till Rasmus igen och började fixa mig lite.. Sen bar det av hemmåt......

ses imorgon!

Nu ska jag börja röra mig till rasmus, och eftersom hans dator skärm inte fungerar kommer jag inte att kunna skriva förns imorgon när jag kommit hem, ska nämligen hjälpa min söta mor att handla imorgon!
Men eftersom jag skrivit ganska många inlägg idag borde inte det va något problem :)
Så vi ses imorgon söta bloggläsare ;)



bilder från igår.

jag kom på att jag sa att jag skulle lägga upp bilder från igår idag(?) haha wtf , okej men här kommer dom, det är typ bara bilder på mig och sötaste robin men han är ju så söt så det är ju kul att se på, eller?
mitt hår haha ? wtf
jaag

haha han tyckte det var väldigt kul när jag puta överdrivet med läpparna

att se sig själv på kamerabilden va väldigt facinerande med..

han ville också pröva..

konsentration på hög nivå..

inte lika kul längre? haha

kommentar!

Anonym om pancakes:
pannkakor är så jävla gott!!!!!
Svar: Kan inte göra annat än att hålla med!


Tycker att det är skit kul när ni kommenterar bara så ni vet ! så fortsätt så! :) kom ihåg, den som kommenterar mest är bäst hahaha (a)

coffie is my hero.


hemma nu.

hejsan!
Nu är vi hemma, gick in på affären efter och köpte lite bröd och så.

Idag var det jätte jobbigt att gå, kanske för att jag inte har gått på några dagar haha...snart blir det soppa och mackor, bra tycker jag för jag är skit sugen på mackor, har varit det ända sen imorse när vedat åt frulle bulle i cafeterian haha...
jag just nu, glad chey
zomning--

drar och möter mamma nu!

vi hörs och syns om en stund ni få som läser idag haha..

Nu svarade mami

Nu svarade mamma på mitt sms, haha det tog ju bara någon timme lixom..
Ska möta henne snart för vi ska ut och promenera om en stund.
Men hon är söt ändå, min mamma
mamma i ett nötskal, '' fotta mig'' och sen kan hon inte sluta fnittra ;)

puss bilder hit och puss bilder dit

tjena.
Tänkte bara skriva om dom sk ''puss bilderna'' haha, det verkar som om man är ett par som jag så fint tänker skriva så ska man ju ta massa bilder när man pussas, jag har aldrig fattat det?
Jag menar ska man börja fotta när man pussas eller frågar man? och varför ska man fotta när man pussas? i don't get it, jag tror inte jag och rasmus någonsin har tagit någon som bild, dom enda bilderna på oss tillsammans är väll när vi tog bilder när vi gjorde fula miner, skit sexigt.

det kan ju vara gulligt med såna bilder, visst men varför ? tell meeeeeeee.


okej där pussar han mig, men on the lips pratar jag om.

pancakes

heeejsan!
Just nu sitter jag och väntar på att min söta lilla mamma ska svara på mitt sms, men eftersom hon jobbar så brukar det ta ett tag tills hon ens märker att hon fått sms, så det är bara att samla allt tålamod man har och vänta.


Jag sa ju att jag va hungrig så då gjorde jag en väldigt avanserad sak som jag kunde äta på, pankakor.. Jag tog ut dom från talriken i kylskåpet och la upp 2 st på min tallrik och micra dom, sedan hällde jag på lite björnbärssylt , läskigt gott! här har ni mina pankisar.

hejsan på er!

hejsan svejsan!
Jag vet att min uppdatering har varit sämst i världen men det har inte funnits så mycket att göra åt saken helt ärligt haha, jag kan lixom inte laga rasmus skärm (skärmen va trasig inte datan) för jag är inte så händig av mig precis..
Idag har jag fakist en ganska dålig dag hitills iallafall..
  1. varken saly eller victor är i skolan och då är det inte lika bra stämning
  2. jag har ont i min arm
  3. åt ingen lunch
  4. har varit röksugen hela dagen
ja jag kan ju fortsätta men då skulle ni få sitta och läsa tills imorgon haha, det är väll bara hoppas på att det vänder.. Ska ju typ ut och gå med mamma idag (hoppas jag) så det är ju härligt iallafall..
Nu måste jag se om vi har något gott att smaska på hemma för jag är skit hungrig, eller ja jag vill äta. så vi hörs om en stund ! PUSSSSSSS


såhär besvärad ser jag ut just nu!

söta robin och jag just nu

hahahahha

förlåt!!!

hejsan!
Förlåt att jag inte har skrivit något men jag har faktist en bra anledning!
Rasmus dator fungerar inte och jag har inte varit hemma (är fortfarande inte det) för att jag hamtade robin igår och ska även hämta honom idag så uppdateringen kommer suga balle idag med! förlåååt...
Men ni kommer få lite bilder och så imorgon så det kanske är lite kul iallafall haha..
Idag hade vi uppsatsskrivning i engelska, och jag tyckte att det gick ganska dåligt men det gör inget för jag är redan inställt på att få bara ett G i engelska så whatever..
Håller även på att städar lite nu så jag känner mig vääldans duktig!
PS: jag skriver från rasmus mammas dator om ni undrade...
jag just nu haha

ses imorgon!

hejsan på er!
Såg precis klart BigBrother och ska nu börja röra mig till rasmus!
Hans dator har tydligen slutat fungera så vi får helt enkelt ses imorgon då, och jag ska va lite bättre på att uppdatera och skriva om roligare saker, men det vore trevligt om ni kunde kommentera vaad ni vill att jag ska skriva om , för det vore så mycket lättare då.. haha
vi ses imorgon, puss på er!

bad och kaffe

hejsan!
Badade nyss, så nu är jag missfärgad och luktar lila bad, mysigt...
Nu ska jag dricka kaffe och se på BigBrother reprisen!

helt slö idag....

Jag är helt sjukt trött idag! Ingen aning om varför heller...
Orkar inte göra nånting och jag har fan tagit en powernap så jag borde inte vara så här trött..
Jag städade lite för ett tag sen men sen orkade jag inte städa helt klart så jag gav upp det.. gick även in på min gamla kamrat sida som jag brukade va inne på för typ 3 år sen ; allt jag har att säga är fyyyyyyyyyfan direkt när man loggar in så börjar massa pedofiler skriva :( fattar inte att det fortfarande finns sånna där skit sidor. raderade mitt konto för asså jag blir bara förbannad haha, okej whatever.
blabla nu så ska jag gå och kolla läget med mami.
pusssss



tjeeeeeena

hejsan!
kom hem från skolan för en stund sen, och idag är jag fan läskigt trött.. jag och rasmus kom försent haha vi kom till andra lektionen men whatever, jag kommer aldrig sent så vem bryr sig.


Jag håller på att städa lite i mitt rum just nu, medans lyssnar jag på musiiik :) tror att jag och mami ska promenera lite senare! feting skönt.. sen så måste jag bada i lilabadet med.. gjorde inte det någonting veckan som va, bad gabbi... sen ska jag också kolla på reprisen av gårdagens Bigbrother eftersom jag inte såg det igår för att jag låg och mös med rasmus, aw.. hahah..
Vi hörs om en stund ! puuuss


jag just nu, ser för taaskig ut idag..

mmmh, ice-cream baby

fick en glass av min lillebror, aw how cute

jag tog en kula för dig men fick en smula tillbaks.

FÖÖÖR DIG SKA JAAAAAAAAAAAAG, GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM!
skoja.. har skit tråkigt haha men jag pallar ändå inte göra något idag för att jag känner mig ful och är feting irriterad så då känns det ite så kul att dra och göra något, + att vädret suger balle-
Blir nog ingen promenix idag..
cuute.

feting mysigt med leriga skor.

Godmorgon?
Nej jag har varit vaken jätte länge! Vi drog till Joel igår och drack lite och sådär. hade skit kul så jag och lisa sov hos jonna för hon bor ganska nära honom. Idag mår jag faktist jätte bra :) förutom att jag är jätte flammig i ansiktet för att jag inte smörjde in mig igår innan jag somna.

När vi gick hem igår så orkade vi inte gå en lång väg så vi gena genom ett ställe där dom typ håller på att bygga eller vad dom gör där så det va sjukt lerigt där och detta är resultatet........... det va ju inte så kul att åka hem med mina sjukt leriga skor imorse, fan va folk kolla... dom måste ha trott att jag va dum i skallen.

skriver imorgon!

hej tänkte bara säga att jag inte kommer skriva mer idag ska va med jooooooooooonnnnaaaaaaaa puuuuuuuusssss

feting jobbigt!

hejsan!
Det va hur jobbigt som helst att gå idag, först så gick vi in på någon liten stig i skogen och där fick vi väärldens obihagligaste känsla så vi vände haha sen givk vi in på en annan väg så att vi kunde gå över en äng och sen hem igen... och där sjönk man ser till snäna hahaha asså shitt assåå...
Nu sitter jag och pratar med jonna, och väntar på mat så vi ses sen !



va med jonna lite

hejsan!
Jag kom precis hem, jag va och träffa jonna :) först åkte jag dit så satte vi oss ute och snacka och njöt av solen och sen tog vi en promenad till flemingsberg och köpte en cola och satte oss där en stund och sen åkte jag hem för jag och mamma tänkte gå ut och ta en promenad om en stund !
Det är så jävla härligt med bra väder! man blir så sjukt glad.. nu måste bra snön smälta med så att det känns som vår påriktigt!kommer jag vara hur nöjd som helst!
vi hörs om en stund !

jonna! :)

goddag?

hejsan!
Jag vakna för ett tag sen meen jag har fixat mig och så och nu väntar jag på pizzan som ligger i ugnen.
Jag sov fan skit bra inatt! kanske för jag sov med huvudet på andra sidan sängen? haha
Ska typ möta jonna om ett tag måste bra äta först! haha

godnattt

hejsan!
Jag tänkte bara skriva godnatt så att ni vet att jga inte kommer skriva mer idag, för jag kommer typ bara sitta och kolla på tv och så .. haharolig fredag jag vet..
goodnatt..
haha, gammal bild! i miss EGE :') haha

snart blir det maat

hejsan!
Jag och mamma kom hem för jätte länge sen men jag har inte orkat skriva :)
hahah mamma ramlade när vi va ute och gick, eller ja hon halka för det va så himla halt.. fyfan va jag skratta det såg skit roligt ut..

Just nu väntar jag på skiiit god mat, hasselbackspotatis (stavning?) och lövbiffsrullat med gottigottgott i haha.. jummieee... + så har jag nötter och bananchips till ikväll, yeeeeeeeey..
kolla bilderna jag tog idag när vi va ute och gick.. observera va sjuka mina ögon ser ut när man är ute på dagarna? shitt asså jag sa ju att jag har sjuka ögon..
sjuukt cool...

jag och mami går ut och går!

skriver när vi är tillbaka!
hahadet ser ut som om jag har kort hår :O

samilous snagg!

Tänkte visa min lillebrors hår som jag fixa igår!
Jag snaggade ju av honom håret och sen gjorde jag streck på sidorna haha.. jag är fan helt jävla grym, fattar inte hur jag kunde göra det så bra. haha okej självförtroende`?
jaja såhär ser det ut (a)

söta samuel

gick bra !

hejsan svejsan!
Kom hem för typ 40 min sen kanske?
Det gick bra me läkaren hahah, jag gjorde spiromitri och tog blodprov och prata med läkaren och så :)
Och nu sitter jag och dunkar muusik :F jaja

Ska snart äta lunch tror jag, mamma skulle fixa något, hon samilou och niclas är hemma så då kirrar hon ihop något.
pussss

godmorgon!

godmorgon!
Eller ja.. jag har varit vaken i någon timme men jag har hållt på att fixa mig osv eftersom jag ska till käkeren om en stund.. åååh jag orkar inte.....
Juste nu sitter jag och dricker mitt älskade kaffe, förvånande? ne inte direkt va haha.
Skriver mer sen! puss

mummmss

hejsan på er!
Jag snaggade av min lillebrors hår istället haha och så fixa jag lite coolt på sidorna osv , första gången typ ;) blev skit bra ! Och sen kollade jag på Bigbrother så det är därför jag inte har skrivit.
Imorgon ska jag ju till läkaren så jag måste vakna tidigt även fast jag inte har skola.. fan då haha + att jag måste dra dit själv vilket jag aldrig brukar + att jag ska träffa min nya läkare (kom inte överens med den förra) så det är ju verkligen skit kul lixom.. wäää, well well antar att man måste lära sig klara sig själv någon gång (a)


Påtal om blåbär så hittade jag och min mamma en jätte god dryck här om dagen när vi va och handlade mat som heter proviva och den är typ bra för magen och så med så det är ju bra! Den är så god att jag faktist dricker den som om det vore läsk eller något haha.. muums tycker att alla ska köpa den!

ska fläta min lillebrors hår.

hejsan!
Jag såg nyss reprisen av BigBrother för att jag såg ju inte igår.. haha
Nu ska jag fläta min lillebrors hår för han vill typ se ut som han i tokio hotel?! haha
ses snart

äckligt kaffe

hejsan!
Just nu sitter jag och pumpar musik på spotify, just nu shakira (a) haha..
Det va ett helvete med påsar och väskor och skit på hemvägen kan jag lova! fan va arg jag blev + att det börja snöa och blåsa hur mycket som helst! höll på att bli galen..
Och eftersom det är sånt jävla skit väder vet jag och mami inte hur vi ska göra med promenaden, kul att vandra runt i det här vädret lixom? haha..
Min bror gjorde kaffe för en stund sen men fyfan alltså, det kan ju vara det äckligaste kaffet jag smakat.. ush och fyyyy... han kanske tog äckel kaffet som vanligt..`? får göra nytt kaffe när mamma kommer he.. nu kom hon hahah.. jaja vi ses om ett tag ;) puss


jag nyss

kommer dööö

hejsan!
jag åkte hit till rasmus nu efter skolan istället för att jag måste hämta massa saker som jag ska ta med mig hem, för att jag ska sova hemma idag eftersom jag ska till läkaren imorgon. så nu måste jag bära hem en stor och tung väska och en stor papperskasse med massa kläder som ska hem + att jag ska svänga förbi och hämta mammas arbetskläder innan jag går hem... puh hur ska jag palla bära allt det där? jag kommer nog innan jag kommit hem. jaja tänkte bara uppdatera lite, vi ses om en stund! puss


mysigt värre att bära runt på, eller hur?

godmorgon!

Godmorgon!
Gud jag är löjligt trött asså! Även fast jag somna typ vid 11... och jag kunde inte ens se BigBrother igår :( det va något fel på ljudet på TV:n så att man hörde ingenting.. så då måste jag typ se det idag på reprisen...

Idag börjar jag och rasmus kl 8 så jag håller på fixa mig, rasmus ligger och sover, det går fan inte att få upp honom ur sängen.. slutar allttid med att han inte hinner göra ddet han vill hinna att göra bara för att han inte går upp så att jag står och skriker på honom för att jag blir så förbannad! haha
Nu måste jag fortsätta fixa mig så vi hörs senare!
PUSS!

gammal bild! (inte jag som klottrat på väggarna)

godnatt.

Så nu har jag duschat! Jag längtar till sommaren då jag kan smörja in mig med krämer som luktar gott efter jag duschat istället för mina kortison ssalvor.. haha myspys lixom.


Snart börjar BigBrother så jag ska se på det! sen kommer jag nog att somna så det är därför jag skriver ett godnatt inlägg nu.. lika bra lixom.. Imorgon börjar jag kl 8, suck.. jag orkar verkligen inte det+ att jag tycker att det känns onödigt eftersom det är då jag har svenska a och eftersom jag inte vill ha bara G i det ämnet som jag tydligen kommer få vill jag ju inte ha det G:t så då är det ju ingen mening att jag ens kommer :S?


Jaja whatever! vi ses imorgon.. då åker jag hem till mig efter skolan så kommer antagligen inte skriva förns typ halv 1,1 imorgon, om jag inte hinner skriva ett inlägg på morgonen innan skolan dvs..
jaja c ya <3



so cute

hahah så hilma gulligt, måste bara ses!
Jag vet inte hur man lägger in själva videon men whatever...
http://www.youtube.com/watch?v=w04NNPktXFk&feature=related
Nu ska jag gå och duscha så vi hörs om ett tag ! puss
söta robin förut idag

hur trött som helst!

hejsan!
kom tillbaka från huddinge för en stund sen. Jag är helt löjligt trött asså, satt och somna både till och från huddinge... fan va pinsamt och rasmus väckte inte mig eller något, skit trevligt! Jag kommer nog somna ganska tidigt idag, ska kolla på reprisen av BB nu kl 7 och sen duscha och sen kolla på BB igen, fast dagens avsnitt och sen kommer jag nog somna!


I huddinge så bytte rasmus något spel på game och sen kolla vi i lite affärer, eller ja. jag då.. köpte även en ögonskugge borste och ögonskugga, behövdes!


Nu ska jag gå upp och värma mat !
ses senare, puss.


Ögonskuggan: 50:-  H&M
Borsten: 20:-  H&M


jag just nu..


drar till huddinge en sväng.

hejsan på er!
Jag ska dra till huddinge lite snabbt för att rasmus ville ha sällskap!
Då kan jag lika gärna passa på att kolla i lite affärer! haah
se om ett tag ! pusssssssssss

drar och hämtar robin

Nu ska jag dra och hämta robin. Jag har hunnit städa sjukt mycket det ända som är kvar är sängen, disken och att dammsuga en till gång! fan va duktig jag är.
Jag kommer nog inte skriva på ett tag nu eftersom jag kommer vara med robin så då ses vi senare !
puss
btw, hittat sladden ;)

hatar att städa!

ååååh!
Jag håller på att städa för att det är så jävla stökigt och dammigt att det blir jobbigt att vara här inne, men jag hatar verkligen att städa, jag är så sjukt förbannad när jag städar bara för att jag orkar inte stå och plocka och damma och skit, speciellt när dom flesta sakerna och kläderna är rasmus, jag ska inte ens tala om all jävla disk, ett jävla berg av disk på bänken som han vägrar diska trotts att han lovat att han ska göra det hur jävla länge som helst!
FYFAN VA MYYYYYYYYYYYYYYSIGT!



kunde inte skriva mer igår.

hejsan!
Förlåt att jag inte skrev mer igår men direkt när jag och mamma kom hem så satte vi oss och åt middag, sen så ringde jonna och sa att jag skulle möta henne , och fråga om jag kunde hämta hennes jacka hos elin, så jag fick ganska brottom till elin och sen till bussen. sen drog jag hem till jonna en stund och sen va jag tvungen att skynda mig hem för att jag hade glömt mitt smink hemma och sen åkte jag till huddinge och tog bussen där i från till kvarnbergsplan och mötte lina och angelica, och sen tog jag och lina en promenad.

nu till det sjuka.. när jag kom hem till rasmus så va det helt tomt och tyst där nere så jag gick upp och då sitter Fredrik (rasmus lådsas pappa typ) och pratar med någon i tele för att rasmus hjärta slog skit snabbt och så så vi va tvungna att åka in till akuten med rasmus, eller jag va inte tvungen att följa med men rasmus ville det så... Så jag, rasmus mamma och rasmus satt inne på akuten från kl 10 till ungefär 1 på natten. och när han väl fick hjälp hade det lixom stabiliserats. myysigt... och sen när vi kom hem va jag så trött så att jag somna... haha
Nu vid 3 så ska jag hämta rasmus lillebror med, och han är tydligen lite trottsig så vi får se hur han är när jag hämtar honom, han vill tydligen inte gå hem och så haha..
Jag har btw fortfarande lock i örat och jag fattar fan inte varför det inte går bort?! helt stört.

Och idag kan ju jag inte gå med mamma heller då, så jag gick hem från skolan och sen tänkte jag ta långa vägen till och från dagiset, så att det blir något iallafall, nu blev det här skit långt och det är ju kanske inte så kul att läsa så jag tänkte avrunda nu !
Vi ses om en stund, haha puuussss.


gammal bild på mig och robin eftersom jag inte hittar sladden så jag kan lägga in bilder......

drar och möter mami!

Nu ska jag dra och möta min söta mamma så vi kan dra ut i skogen och promenera, duktiga som vi är!
Nu har vi ju börjat göra det varje dag med. Hoppas bara att den här förkylningen försvinner snart så att man kan börja jogga ...
Vi ses när jag är tillbaka ! puuuuuuuuuusss


jag och mami i sommras.
kan inte bestämma mig för om jag tycker jag passar i brunt hår eller ej.

fan vilket härligt väder!

hejsan på er!
Jag kom hem från skolan för ett tag sen, och fyfan vilket underbart väder! Det börjar ju blir varmare nu , man kan ha på sig tunnare jackor och så meen det är skit halt överallt och det blåser lite kallt och det är slask och så... men jaja whatever solen är här och då ska man ju va glad!

Mamma slutar halv 4 idag så då ska jag möta upp henne och så ska vi promenera igen! Känner faktist att det är bra för min rygg eftersom jag alltid har så j*vla ont i ryggen, så det är ju skit bra! + att man känner att man gör något iallafall, jag ville ju börja gymma men jag känner lite att det känns onödigt eftersom jag tror inte att jag faktist kommer ta mig dit och gymma. Dels för att jag inte vill gymma så långt bort och då kan/vill typ ingen gymma med mig och dels för att jag vet inte ens om jag är en sån person som gillar att gymma. Jag brukar lixom tröttna och skita i det och då är det onödigt att man betalat osv.. så då räcker det kanske att promenera och sen börja jogga? Kan ju lixom göra sit-ups hemma om jag känner för det hahah..

Nu tänkte jag göra lite kaffe och börja se en film jag laddat ner, kommer inte ihåg vilket film det va jag laddat ner , det va typ någon tjej film som jag lika gärna kan se hemma eftersom rasmus vägrar se sånna filmer med mig. Och så ska jag hoppas på att ingen mer ringer ! Det ringer hit massa folk och frågar efter min mamma, man ba okej? klockan är runt 2 på en tisdag, är det inte ganska rimligt att man är på jobbet då? fattar inte grejen.
Jag kommer säkert slänga in ett inlägg innan jag drar och så.
puss så länge!



godmorgon!

godmorgon på er!
ush, idag är det skola! orkar verkligen inte.. men men man måste ju så det finns inget annat att göra än att pallra sig upp och börja fixa antar jag.


Jag och rasmus somna jätte sent igår eftersom vi såg någon zombie film, rasmus val, den va faktist helt OK men jag avskyr verkligen zombie filmer haha.. sen så låg jag ett tag innan jag somna.. jag borde ha gått och lagt mig direkt efter min dusch igår -.-
Jag skriver nog inte förns efter skolan bara så ni vet, men jag antar att ni som läser också går i skolan så det är antagligen no problems ;)
puss på er.


såhär pigg är jag just nu ;)

börjar röra mig mot rasmus.

nu ska jag börja röra mig mot rasmus, går från ågestavägen så att jag känner mig extra duktig!

När jag kommer fram till rasmus så tänkte jag plocka och damma lite och sen kolla på bigbrother! haha
Imorgon är det skola och helt seriöst så känns det inte alls bra, antagligen för att min lärare fick mig att tappa all motivation för skolan genom att säga att jag bara nog kommer få G i svenskan när hon har fått det och låta som att jag ska få högre ända sen jag börja, man ba ja men va kul... NOOOT.


vi får se om jag skriver sen eller inte, puss så länge!


kärlek till bilden <3 härliga tider

promenad och pannkakor.

Hej igen!
Just nu sitter jag och väntar på att min kära mamma ska göra lite kaffe till oss :)


Idag gick jag och mamma ett varv runt elljusspåret(?) och det va riktigt skönt! Ganska jobbigt var det idag men inte så farligt, vi hade ju tänkt att börja springa med när vi inte är så förkylda längre, så det längtar jag till.
När vi kom hem började mamma schteeka pannkakor så att det blev helt osigt i hela lägenheten kändes det som , men det var nog mest i köket. Mamma hade även köpt ekologisk sylt vilket va skit gott! vi köper aldrig någor ekologist haha.. det va mycket mer bär i den och den kändes mer ''äkta'' eller vad man ska säga ! MUMS!


Ses om en stund!

hejsan!
Nu är jag hemma och just nu sitter jag och dricker kaffe. Förvånande? nej inte precis kanske..

Jag ska aldeles strax gå och möta mamma i centrum för att vi ska ut och promenera. Hur duktiga får man bli. Helt otroligt. haha..

Sen ska vi väll nog äta och sen så ska jag nog möta jonna tror jag att vi kom överens om haha..

Lite svårt att veta när hela samtalet består av att jag sitter och lyssnar på när hon sjunger :) och sen börja allt hacka i min lilla telebobo och då berätta jag det för min kära vänn och då la hon på och skriver inget mer eller något hahah, normala jag vet.. men det är så våra samtal brukar sluta, så eller ''aaa men jag orkar inte prata mer hejdå'' haha jaja..
Vi hörs om ett tag! Puss på er"!
ovanlig bild va? ;)

Vad har jag för färg på mina ögon?

Godmorgon!
eller ja god dag kanske passar bättre eftersom klockan är ganska mycket..
Idag ska jag åka hem för att jag tror att jag och mamma ska promenera igen .

Nu till det jag skulle skriva om . Fick denna kommentar igår:

ingen om förlåååt:
du har sjukt fina ögon! :)


Jag vill börja med att säga tack! haha

Mina ögon är väldigt konstiga enligt mig. JAg vet inte riktigt vad jag har för ögonfärg för att ibland så ser dom blå ut och ibland mer grå ut osv... många tror att jag har linser vilket jag blir fett irriterad på ! haha jag tar faktist det som något dåligt . MEn jag blir fan skit glad när någon säger att jag har fina ögon haha :) vet inte riktigt vart jag vill komma med detta, skriver det antagligen för att skriva om något...

Skriver mer sen.. PUSS!



ny design, maan tackar jonnaah

Hejsan svejsan!

Vad tyckte ni om jonnas inlägg? fantastiskt enligt mig.

Efter jag hade vart med jonna så drog jag och mötte rasmus i huddinge så vi kunde åka hem tillsammans, jag va skit stressad eftersom jag missade början av bigbrother.... Väl hemma hos rasmus sprang jag för att sätta på TV:n och satte mig och kolla, efter några minuter kom rasmus mamma och knacka på dörren och ville kolla hon med :) Nu efter så har jag typ suttit här vid datorn och lallat runt.

Imorgon är det ju skola för dom flesta med, men inte för mig :D, jag är ledig även imorgon, varför kommer jag inte ihåg, det va lixom inte så viktigt för mig att veta om man säger så, så då kan jag sova ut en extra dag. Hur skönt? Extremt skönt!

Påtal om blåbär så har jag har haft lock i öronen eller ja örAT hela dagen vilket är ganska jobbigt eftersom jag då inte hör något i det örat.

Nu ska jag och baby boo se på The last exorsism (stavning?) så jag kommer nog inte kunna somna så lätt idag eftersom jag blir skit rädd av sånna filmer och rasmus somnar SJÄLVKLART direkt efter filmen så då får rädda gabbi ligga där och nojja själv... elakt av honom jag vet.
skriver antingen sen eller imorgon, mest troligt imorgon.
PUSS!


sånna här gulliga bilder blir jag taggade på, på facebook... charmigt värre!

jonna for president

Heeeiii gabbis alla 1000 läsare. Ligger här i min säng och gabbi bad mig gästblogga för hennes blogg suger utan min närvaro. Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller, väntar på att mamma ska laga mat, är jävligt hungrig. Kanske ska presentera mig själv eftersom Gabbi får mig att framstå som ett jävla retard här sin blogg, med alla vackra bilder hon lägger ut. Själv vill jag tillägga att jag inte ser ut som på hennes fula bilder (i hope) Det är även jag som har fixat gabbis design på hennes finfina blogg, inga autografer. MEeeeeeeen vet inte vad jag ska skriva mer. Kan ju berätta om hur jag och gabibi blev vänner. Först hatade vi varandra, CaTfIgHt eller vaaad? Vi gick i samma skola, men inte i samma klass och dom i klassen jag umgick med tjaffsade med Gabbi och hennes polare, och jag blev mutad till att börja bråka med dom, damp som man hade så why not? Sagt och gjort gick jag dit och började skrika på henne, och tro mig hon skrek tillbaka. Sen var det ingenting mer med det, mer än att vi kollade snett på varandra och behandlade varandra som luft, tills dagen jag inte hade någonstans att sova. Jag bråkade med mina föräldrar och skulle rymma, så jävla moget jag vet. Fanns ingenstans jag kunde sova, så hade vi en gemensam kompis som jag satt och pratade med, så kom Gabbi och då frågade min gemensamma kompis om jag kunde sova hos Gabbi, och gabbi började garva och ba "visst, kan kolla med mamma" så fick jag sova där, så efter skolan drog jag till henne, det var fett stelt, sen åkte vi till vårby, hängde där ett tag coola som vi var och sen åkte vi hem till henne och kollade på American History X, hann inte kolla klart för efter ett tag så stog mina föräldrar i dörröppningen och sa att jag skulle komma hem nu, gissa om jag skämdes? som fan! Åkte hem med mina föräldrar och sen garvade jag och Gabbi åt allt som hade hänt, och sen började vi umgås som att det som hade hänt innan aldrig hade hänt, så nu vet ni det. Ciao me bella.


Gammal bild på oss två :)


dagens outfit..

Kofta- H&M
Byxor- H&M
Linne- H&M
Armband- H&M
Strumpor/sockor- Flempan c



promenad.

hejsan!
när jag kom hem så skulle mormor precis komma dit för att fika lite så då satte jag mig och fika med dom, skit mysigt ! min mormor är typ världens häftigaste mormor haha hon är så jävla rolig ;)


sen höll vi på lite med google , det där när man ser hela världen haha skiit grymt ! :D
Sen när mormor drog så drog jag och mamma ut och gick, vi gick spåret bara och sedan drog vi och handla lite :) vi köppte tonfisk så vi kunde göra tonfiskmackor ... mmmmh så nu ska vi sätta oss och äta det.

efter det så ska jag bada och sen drar jag typ till jonna :)
puss så länge.

lilla jaaag just nu.

godmorgon.

godmorgon på er
vakna för ett tag sen och har ont i skallen vilket jag haft när jag vaknat i flera dagar? wierd..
jag ska snart börja fixa mig och åka hem för jag måste bada, har bara gjort det en gååång.
sen vet jag inte vad som händer...
puuuuuussss

dagens mys-outfit.

har bara på mig mysiga kläder idag eftersom jag bara vart inne idag ..

förlåååt

hejsan ni få som är kvar och läser min blogg..

jag har inte kunnat skriva för rasmus låter fan aldrig mig sitta vid hans dator.
just nu är rasmus skit förbannad att jag snodde datorn men vafan... jag måste ju också få sitta lite?


idag har jag typ bara vart där uppe med rasmus mormor och morfar och hans lillesyster och lillebror och så och umgåtts haha.. har inte träffat dom på hela veckan typ .
jag vet inte riktigt om jag kommer skriva mer idag men jag kanske slänger in dagens ''outfit'' sen.. och jag lovar att börja blogga normalt nu när skolan börjar !
puss så länge!
2 bilder på mig juuust nu :)

c you later

hejsan svejsan!
jag bada nyss och ska snart dra ! jag går nog från ågestaa vägen för då kan jag svänga in på coop och köpa banan-chips! yeeeeeey haha är feeeting sugen på det ! :D
kanske skriver sen men håll inte andan...
c yaaa later .............
en otroligt snygg bild på mig ! nästan läskigt.

lila bad here i come.

hejsan !
jag åt nyss och det va huuur gott som helst haha, vi åt kött och rösti med beasås och grönsaker... mhhh


Nu håller jag på att fylla badkaret med lila bad för jag måste värkligen bada! jag har inte gjort det någon gång denna vecka så mina eksem har redan blivit värre *suck* fyyyfan vad jag är trött på mina eksem.
jag skriver nog efter badet skulle jag tro.. och idag ska jag faktist dra till rasmus :O
ses om en stund.
söta jag för en stund sen ;)

liite shopping

här är min lilla shopping från igår.
haha allt ser fult ut på bild, och även nu är allt köppt på H&M ;)

såhär glad va jag idag..

hahah såhär glad är man om man är ute och grillar i bajs väder :) haha drog till med ett väääldigt genuint leende ;)

härligt med grillning.

heejsan.
även idag mår jag ganska bra !
Fan vilket skit väder det är idag.. kallt och regnigt.. myysigt. jag va nere på ängen med mamma och marie och alla för dom hade grillat lite. haha självklart är det sånt här väder när vi ska grilla...
juste jag glömmde visa kläderna igår så jag gör det idag istället :)

igår tvinga jag hir rasmus för jag behövde mina allergitabletter och tvinga jag honom sova på en madrass på golvet för att jag inte vill dela min lilla säng med någon hahah.. jag måste nog vara den snällaste flickvännen ever.
skriver om en stund. puuusss




trötta gabbi nu !

mitt rum

här kommer bild på hur mitt rum ser ut nu ! ignorera mina vackra väggar (inte jag som klottrat ner dom)
inget roligt att se åt andra hållet såååå

mår ganska bra idag.

hejsan.
idag mår jag ganska bra faktist ! men det brukar vara så med mig, jag är skit sjuk en kort tid haha ! och när jag är sjuk så sover jag mest... som igår då sov jag skit mycket och mådde så dåligt att jag trodde jag skulle dö resten av tiden. men hellre va jätte sjuk kort tid och nästan aldrig än att va sjuk ofta och länge . eller hur?


idag följde jag med min lille syster Alicia till kungens kurva för att hon skulle köpa någon sak till hennes dator och jag shoppa lite grann på H&M ! haha gabbi <3 H&M? kan visa er vad jag köpte om ett tag !
Det är så jävla skönt att kunna köpa kläder istället för cigg ! den här månaden är den första jag köppt annat än cigg för mina pengar, och det känns underbart !
Nu är det ända jag vill köpa ett par snygga skor.. jag hitta ett par där i kungens kurva men jag är så jävla snål så jag valde att köpa annat istället för ett par skor (a) jag får flörta lite med mamma eller något ;)


juste jag har även fixat om lite i mitt rum så det ser bättre ut nu när jag bara har en säng... *snyft*, vilket jag också hade tänkt att visa er senare !
nu ska jag dammsuga och damma av lite så vi ses om ett tag ! puss.


jag är inte sådär brun på riktigt... ändra med färgerna i picasa för jag har ingen fondis idag .. hehehehhehe..........

wääääh

hejsan..
jag mår lite bättre nu, eller ja har inte lika ont i magen längre, vilket jag är jävligt glad över !
jag sitter och tycker synd om mig själv just nu men tänkte passa på att slänga in ett inlägg medans jag känner mig bättre ! :)

jag har även druckit massa vatten för att mamma sa att det är braaaaaaaa så då känner jag mig duktig med.........
såhär glad är jag just nu !
stackars min lilla näsa... har snytit sönder den :(


mår skit dåligt.

hejsan.
förlåt att jag inte har skrivit men jag mår så jävla dåligt att jag funderar på att ta livet av mig ! jag blir fan aldrig sjuk och då ska jag sjääääääääääääääälvklart gå och bli sjuk på lovet, så jävla underbart.
idag har jag legat och sovit, gråtit vart arg och trott att jag ska spy. mysigt? nej verkligen inte.
jaja jag orkar verkligen inte skriva mer. nu ska jag gå och dö, puss.

förlåt.

FÖRLÅT för usel uppdatering men jag är sjuuuk... jag bara sover och sover när jag är sjuk så då tänker jag inte på att skriva .. jag känner mig som den där killen i den där näs-spray reklamen när han sitter i ett rum som är fullt med användna näsdukar. haha


nu håller jag mig iallafall vaken ett tag till för jag vill inte missa bigbrother! sedan kommer jag nog däcka igen.
det blev kaos när pappa och dom kom idag btw, hur körda i skallen får man va? shitt asså...


jaja tänkte bara uppdatera och visa att jag lever.
bjuds inte på någon bild från nu för allt ni kommer se då är typ snor (a)
ses sen eller imorgon . pusss
fortfarande det jag knaprar på....
för länge länge sedan.

förbannad !

tjena
just nu är jag ganska förbannad .
för det första så mår jag bara sämre och sämre, sov en stund för ett tag sen men det hjälpte inte och sen ska pappa och farmor och hennes fula gubbe börja jiddra. dumma jävla idioter

hejdå sängen !

idag tar pappa även min (hans)   ena säng så nu kommer jag bara ha eeeeen liten säng..
wääääh fan va tråkigt haha men då kommer jag ha mer plats i rummet iallafall...

blir bara sämre !

godmorgon?
jag vakna för ett tag sen och har fixat mig lite..
idag mår jag sämre, jag orkar inte fan ! har vaknat hur många gånger som helst inatt för att jag inte har kunnat andas genom näsan eller för att det rann snor. treevligt lixom..


snart kommer pappa och farmor och hennes gubbe, skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit kul haha mår för dåligt för detta .. haha
jag skriver snart ! pusss

RSS 2.0