mmmmmhhh

kaffe, muffin och kaka , kan det bli bättre :D?


rasmus tvingar mig se indiana jones eller vad de heter :(
och de han mutar mig med, eller försöker muta mig med är att det är sex med i filmen ? hahah

diskmaskin haha

tja , nu har jag ätit , och gott var det ! haha . ska gå och bada i saltvatten snart för det är bra om man har exem , så det kör vi på .. sedan ska jag göra kaffe och äta kakor :) haha ..
asså jag tycker att rasmus har så jävla grym diskmaskin hemma hos honom .. okej lite udda att skriva ett inlägg om en diskmaskin men den är så häftig tycker jag .. (a) kolla själva :





kolla där man lägger besticken.. FETT HÄFTIGT JU :D

sorry

förlåt att jag inte har skrivit men jag va först med jonna sen så va jag och raz och handla och nu har jag lagat mat .. men jag håller på och äter så lovar att göra inlääg sen hahaha


möta jonna

jag ska ner när som helst och möta jonna vid ågestavägen för att hon ska hit och ta en cigg typ haha :) och kanske äta en bulle . vem vet? haha jag ser ut som en luffare och orkar inte sminka mig så jag inbillar mig att de är sommar och sätter på mig solglasögon heheheh..










puss

frulle!

godmorgon.. eller aa vakna för ett tag sen :) har iallafall hunnit med en cigg och en kopp kaffe haha :) just nu ska jag äta frulle , mmmh..







yoggi dröm, vit persika- vit choklad krämig yoghurt med härlig frisk vit persika och len vit choklad.
HUR GOTT LÅTER INTE DET? mmmhhh *dregel*

godnatt

okej nu måste jag fan sova .. haha , ska bara gå ut och röka en sista gång och sen så blir det att krama kudden :) här kommer en .. BILDBOMB!! haha :D jag är ett offer jag vet :D





















haha okej godnatt (a)

halebop reklamerna..

måste bara skriva om halebop reklamerna ..som jag värkligen HATAR! dom är ju så jävla värdelösa -.- som i den där med 3 st killar och dom ba typ : ''aa vi är jätte bra kompisar och nu ska jag bevisa det heheh.. '' och så hoppar han upp på dom så det bildar ett H och ba : ''HALEBOP'' typ eller något liknande . man ba ee? eller den när en liten unge ( som förövrigt är jätte gullig) gör ett H med hjälp av sina fingrar och sen ba : ''HALEBOP'' .. okej jag kan fan ta upp alla men det skulle bli för jobbigt .. det jag vill komma fram till är att dom suger ! vem  kommer på såna där värdelösa reklam-filmer ? shitt asså.. och att ens tänka att jag en gång för många år sen faktist hade halebop.. SKÄMS PÅ MIG !! ush -.- haha okej fan vad jag överdriver över några reklam snuttar men jaja whatevaaah..




 
jaja nu ska jag se ett sista avsnitt av kenza & tyra show.. (a)


the wedding singer

är fan en sjukt bra film ! den är fan de , skit gullig och as rolig :) jag både gråter och skrattar till den :D jag tror att jag ska gå och lägga mig om en stund, jag orkar inte vara trött imorgon eftersom jag har planerat att städa :) tänkte även sy om en klänning till en tröjja om jag orkar .. jag använder aldrig klännningar så kan lika gärna göra det för jag använder den aldrig just bara för att det är en klänning .


chiiips

fan just idag känns de fail att sitta inne . haha don't ask me why.. (a) jag brukar ändå inte vara ute och härja på helgerna men just idag känns det inte bra .. just nu sitter jag med en påse chips och dipp , från igår ;) fick knappt i mig några chips igår .. förut kunde jag fan få i mig en hel påse om inte 2 hur lätt som helt , men icke ! VAD HAR HÄNT? haha whatever de är väll bra då slipper man bli fet...are :) nu är det the wedding singer på tv så vi kör på det då :) kisses and hugs bitches..






HAHAHAHA :D
bjuda på sig själv? vadå.. jag äter chips sådär .

hide and seek..

helu.. har precis fixat disken och sådant , inte speciellt roligt , but you gotta do what you gotta do .. just nu sitter jag och inte gör något speciellt , halvkollar på hide and seek på 6:an . mår inte så bra känner mig nere , fast har ingen aning om varför :s jaja whatever de blir nog bra :) imorgon ska jag kanske städa :O haha japp :D






maten var utmärkt !

fan jag är ju riktigt duktig på att laga mat :D! det blev skit gott :) så nu är jag riktigt stolt över mig själv haha , jag kommer nog bli en jätte bra hemmafru sen .. nej skoja bara :D rasmus va också nöjd och tyckte att det va supergott . nu ska jag typ ta hand om disken och göra en kopp kaffe och sedan fortsätta kolla på kenza&tyra show haha (a)


naw haha va gullig ja e dukar och grejer..

närbild på maten :)

en bild från hur jag såg ut idag innan jag drog och mötte jonna :)

jonna sitter och förklarar en sak för fullt.

mmmh kaffe haha :D

matlagning

haha just nu håller jag på och lagar mat , lagar kött, pommes och vitlöksbröd :) får väll se hur det går haha :D äh det kommer säkert bli jätte gott :) haha hoppas jag iallafall :D jag skriver efter jag och raz har ätit :) fan jag måste byta design med har haft samma hur länge som helst .. whatever ses om någon timme :=)

haha sorry..

kom hem för ganska länge sen men tänkte inte på att skriva haha :) , jag och jonna satt ute och prata , jag drack lite kaffe , och energidricka drack vi med :) mötte elins syrra och hennes kille haha dom satt i en park så vi prata lite med dom sen drog dom och då satt vi kvar och bara tog det lungt. elin dök aldrig upp haha vet inte varför .. men men :P och nu ligger jag och kollar på kenza&tyra show och bara tar de lungt innan jag ska laga middag :)









alltid lika fina bilder .

i'm out of here

tja tja haha nu ska jag dra och möta jonna i högis haha :D sen ska vi förmodligen möta elin när hon har vaknat haha :) så det blir trevlans :) jag kommer antagligen uppdatera när jag kommer hem , men om jag har tillgång till data innan dess så skriver jag nog ett inlägg :) idag så orkar jag värkligen inte bry mig om hur jag ser ut så jag har bara på mig ett par jeanceleggins en svart kofta och en halsduk :P och en slarvig bolltoffs! yeah.. men då ses vi sen då bitches <3





oh yeah

haha , nu har jag precis ätit frukost och tagit en cigg , och nu sitter jag här med en kopp kaffe :) oh i like it .. smsa elin nyss med men hon värkar sova haha :P jaja what to do ? får väll vänta tills hon vaknar då haha :D

min frukost:mackor med tomat och aromat på, vatten och yougurt :D


och jag å mitt kaffe ;)

shitt asså..

okej fan.. jag somna igår och hade inte ens sett klart filmen ! helt sjukt hur trött jag var .. :O och nu har jag vart vaken i typ en timme kanske och har ändå inte orkat gå och göra frukost eller något ! vet inte vad det är med mig ! :D haha jaja whatever.. jag och elin skulle ju igentligen ha träffats igår men hon hann inte så vi skulle ses idag , så vi får väll se hur de blir med det :) nu måste jag samla ork och gå och göra frukost..




c you later

nu ska jag och älskling kolla på film och mysa med chips haha :D myspys.. och så vill han att jag ska stänga av datan :P wäää haha men jag loggar nog in sen ;) så då ses vi sen ? :o idag har jag 17 besökare :D gryyymt ! jag tycker att det är skit kul :) men jaja skriver nog sen.









vackra bilder , i know..

hahaha roliga bilder :D

hitta dom e min brors kompis profilbildalbum på facebook :)









HAHAHAHA :D


ola badola

haha .. åt för en stund sen och efter det tog jag självfallet en ciggarett. det är ett måste för mig . efter man har ätit en måltid så måste man, eller aa jag iaf gå ut och röka.. haha :D blir så röksugen efter jag ätit :) ska snart göra en kopp kaffe , mmh så gott . köpte en keffe på pressbyron idag , och fyfan va varmt det va ! man va ju tvungen och vänta i 10 min innan man kunde dricka det .
btw så har jag haft den där visan(?)  i huvudet, ni vet den där ''ola badola titta under kjola, vad fanns där? en naken militär med snopp och givär'' i typ 2 veckor haha -.-' och jag får inte bort den ! så ibland kan jag sitta och typ humma eller nynna på den , ibland även sjunga den utan att tänka på det haha .. shit asså

här bjuds det på bilder vetja.

vitlöksbröd

pommes med hamburgare

sen måste man ju visa upp sina ciggaretter











sen tröttna jag..

där kom jag på att jag kunde göra en kopp kaffe

och där tänkte jag . ''fan va jobbigt att gå till köket''


peace

tillbaka

nu är vi tillbaka från coop..pust , de blev 3 påsar :) håller på att laga mat nu , blev inte det jag tänkte men whatever.. blir hamburgare med pommes och vitlöksbröd mmmhh.. :D



återkommer efter maten ;)

nu blire att handla mat

nu ska rasmus typ gå och klä på sig så att vi kan gå och handla mat haha hade tänkt att laga något gott ikväll :) eller ja en stund efter vi har kommit tillbaka;) kommer om ett tag







ser ni mina mysteriska blickar .. ooohh! gissa vad det ska lagas !

sorry

hann inte uppdatera innan jag drog för hade skit brottom.. skulle möta jonna i högdalen och sedan möta hennes mamma för att jag skulle med till läkaren efter vi va klara där eller aa jonna så gick vi runt i starren och kolla kläder, jonna köpte 2 tröjor haha :) ska snart ner och handla lite mat på coop :)

jonna i stan


och ja just nu..

ändrade planer..

ska följa med jonna till läkaren istället för hon ville inte åla själv haha :P så nu har jag brottom som faaan .. hatar att vara stressad :( jag kommer att uppdatera en till gång innan jag drar med hur jag ser ut sen får vi se ifall ja får tag på en data eller om jag bloggar när ja kommer hem .. :)

godmorgon..

vakna aldeles nyss, gjorde mig en kopp kaffe , lite yougurt och ett glas vatten som jag sitter och smaskar på nu :) när jag har ätit upp ska jag ut och röka lite, och sen börja klä på mig och fixa mig eftersom jag ska till emmas skola, som även är min gamla skola :) ! så det blir trevlans :) nu måste jag fortsätta äta.




mmmh :)

kommentar ;)

Cissi om godnatt:
Hoppas du haft en fin dag! =)


svar: man tackar man tackar :)

wooow

omg jag är fett stolt hahah.. säkert bara idag jag kommer ha läsare men ändå :D happy face! jaja va bara tvungen att visa (a)


godnatt

nu ska jag ner och kramas lite med älskling och kolla på tv och så sen ska jag krama kudden. så då hörs vi imorgon hoppas jag haha .. ;)

mmmh kaffe ;)

måste skärpa mig , dricker fan kaffe hela tiden nu.. dricker kaffe och röker.. najs. undra hur jag kommer se ut när jag e typ 40? haha men whatever de e häärligt :D
kolla bara hur jag njuter ..





fan kaffet är skit varmt.. imorgon så ska jag typ åka till emmas skola så att jag är där när hon har lunch och dricka kaffe med henne och röka :) hahah de bara fortsätter.. sedan tror jag att jag ska träffa elin en stund efter hon har slutat skolan, så de är härligt :D sedan tror jag att jag ska hem till raz bara ! vi får väll se vad jag gör.

omg :O

hahahha okej jag låster som en jävla tönt men har aldrig haft så här många läsare, mitt bästa innan va 4 HAHAH..


omg en kommentar haha :D

Postat av: Robin

Vem är hon på bilden under?:)

it's all me ;)


hmm

han hade inte köpt något vitlöksbröd .. men men han köpte pizza istället :D jag ska ut och röka strax och gå ner och kramas med älsk.. sen kommer jag säkert komma upp här igen haha , eftersom jag inte har skola imorgon och då kan jag vara uppe läge idag :O mohaha.. rasmus tatoo blev skit snygg nu btw kan fota imorgon eller om en stund vi får se :)


äntligen

nu är rasmus påväg hem :) ÄNTLIGEN! han skulle in och köpa vvitlöksbröd med :) hoppas han hittar för han ringde och sa att han inte hitta något :( haha

någon har haft tråkigt.. BILDBOMB:

































haha japp :)

vad fan ska jag göra?

åhh det finns inget att göra ju. jag hatar att inte ha något att göra. och raz är typ och fortsätter på sin tatto -.- so what to doo? blir faktist irriterad på riktigt haha.  jaja nu ska jag ut och röka och bli på bättre humör!




tjena

haha hej, kom hem för kanske 40 min sen kanske? ellr kanske mindre aja whatever.. tog hand om berget av disk när jag kom hem och sen har jag lallat runt på internett lite grann och nu ser jag på top model hahah så jag skriver om en stund.

trött som satan

godmorgon.. eller god och god.. är så fruktansvärt trött asså! ååh haha .
direkt när jag vakna, för typ en kvart sen så gick jag upp gjorde kaffe och gick ut och tog en cigg så nu är det iaf än aning bättre med tröttheten än när jag precis gick upp haha.
idag är det min senaste dag, slutar 20 i 2 - wäääh ;( jag orkar inte haha är så van att sluta 12 haha . men jag är ledig varje fredag så imorgon kan jag ta det lungt och inte behöva kliva upp så himla tidigt ;)
nu måste jag börja fixa mig och väcka rasmus och försöka få honom att fixa sig , och han måste skynda sig! har inte tid för sånt här haha. jag skriver väl antagligen efter jag har kommit hem från skolan så då ses vi då.
puss på rumpan.

buhuhu :(

ååh min huvudvärk blir bara värre och värre .. nu gör det fan ont som fan. så ska bara ut och röka min godnatt ciggarettii och sedan ska jag på dejt med kudden. blir väl ändå bra att jag går och lägger mig nu eftersom jag börjar kl 8 imorgon och jag måste komma i tid ! jag tänker inte sabba min fläckfria närvaro. :) och nu orkar jag inte ens ta hand om disken -.- men jag tar det imorgon efter skolan haha , och om jonna ska plugga imorgon så ska jag komma och våldgästa för jag har inte träffat henne på 100 år känns det som :( haha jaja kudden ropar mitt namn så jag ska lugna den lite sen gå och röka som sakt sen ska den få väldigt mycket uppmärksamhet.
ses imorgon...eller gör vi? man vet ju aldrig med mig.. ett tag är jag här och sedan kan jag helt plötsligt försvinna i flera veckor , om inte månader MOHAHAH !


kungarna av tylösand!!

wiiihooo haha älskar det här programmet xd


egoist, ja visst?

här har man fottat sitt vackra jag riktigt ordentligt. hade jag inte sett mig själv i spegeln varje dag hade jag aldrig trott på att sån här skönhet exsisterade. haha



















god damn! haha driveer .

coffie!!

mmh, kaffe ! jag just nu ;)





om en stund kommer det massa ego bilder haha, måste ha dom någonstans för kan inte spara dom på den här datan..

haha tja!

som vanligt: det va inte igår! har värkligen inte haft lust att skriva.. okej jag gör så här hela tiden men whatever :)
har en sån jobbig huvudvärk , den gör inte så extemt ont men den är irriterande, vägrar försvinna ! men men så är det ibland.
asså shit! sköönaste avsnittet av family guy, så jävla häftigt, brian och stewie(?) åker runt i olika dimentioner eller vad det heter hehe, och så kom dom till ett där alla dom såg ut som disney figurer, och fan va söta dom va haha! förutom meg.. dom är ju alltid så jävliga mot henne haha. okej jag låter som värsta family guy tönten men aja.. nu ska jag snart fixa en kopp kaffe och vänta på att kungarna av tylösand (?) ska börja haha fjolla jag vet :) ses senare maby..
puss på rumpan ;)

RSS 2.0