god kväll !

Hejsan på er!
Hur är det? själv är det braaaa ska ni veta. Såg precis på Big brother och nu sitter jag och chattar på fejjaaaaaan, fett kul liv jag vet..


Förut så drog jag och träffa bästa jonna ett tag, hon är så jävla störd.. hon smsa mig från ingenstans och ba ta 48 bussen hit, då va det om 10 min så jag fick panik och drog till bussen bara, så jag glömde både att kissa och ta på mig en jacka haha...  jaja jag dog inte så ingen skada skedd.

Nu ska jag nog kolla på jersey shore avsnittet jag missa förra söndagen och sedan typ ingenting haha, imorgon tror jag att jag måste åka till skäris och köpa något haha jaja vi ses snart! PUSS

Jag just nu!

förlåt ma babys

hejsan på er!
Förlåt verkligen att jag inte skrivit men humöret har inte varit på topp om man säger såååå... vill och orkar inte gå in mer tydligt på det så det där får ni nöja er med!


imorgon är det valborg, yeeeeeeeeey.. har köpt mina älsklingar eller ja självfallet har jag inte köpt dom själv men jaja jag har dom och det är de som betyder något! seeeeeees senare! PUSS
man ba hej babys, räcker gott och väl till en liten flicka som mig, eller?

Godmorgon!

Hejsan!
Jag vakna för en stund sen.. gick upp och duscha, fett skönt haha, nu ska jag fixa mig lite sen börja röra mig hemåt och då kommer jag inte skriva på länge så att ni vet... skriver roligare inlägg ikväll, jag lovar..... PUSS

FÖRLÅT

hejsan!
Tänkte bara droppa in och berätta att jag lever... kommer inte uppdatera idag, men förhoppningsvis imorgon, berättar då varför jag ej har gjort det osv. PUSS

7.5 liter färg!

Hejsan!
Kom precis hem, jag va tvungen att åka till kungens kurva även idag för att färgen tog slut... så jag fick dra dit och sedan bära på 7,5 liter färg + 3 spackel tuber SJÄLV! Jag trodde fan att jag skulle avlida så jag ringde min bror så fick han komma och möta mig och hjälpa mig bära hem det haha!
Och nu precis så va jag över hos grannen och kolla på en liten bebis ! :D haha sjukt söt! Nu måste jag börja röja i mitt rum så att vi kan börja här inne men det kommer ju INTE va kul eftersom det ser förjävligt ut här inne! ses snart

trött chey.

Nu blir det Big Brother och cola!

Hejsan på er!
Jag tog en liten pause från att ha tråkigt och drog och träffa Talle för att han skulle röka och då kunde jag passa på att lukta haha! Jag är inte normal, jag vet! Han va lika rolig som vanlig, så det höjde ju mitt humör kan jag ju lova!


Nu börjar Bigbrother när som helst så det ska jag se, man är ju minst sagt en trogen tittare ! haha.. Har kirrat Coca cola och så har jag jordnötter som jag har laddat upp me, så det är ju också härligt! Tror även att det finns glass! jaja jag fuskar jag vet men whatever! sen blir det film med min lillebror! Jag skriver senare! PUSS.

tråkigt!

Åh, jag har skit tråkigt! Och jag har inte kunnat höra av mig till någon på hela dagen eftersom mitt comviq är slut! Fyfaan! Jag får fan panik haha..

Och eftersom jag har tråkigt så har jag ingenting att blogga om. eller jag har inte haft någon lust på flera dagar.. men jag lovar att skärpa mig! typ imorgon, kanske! haha men det kommer upp inlägg lite då och då idag men jag kan ju inte garantera att dom är super kul just idag, ni kan ju kommentera och skriva vad jag ska skriva om (A)


Värdelöst!

Hejsan på er!
Just nu håller jag på att försöka skruva ner hyllor osv i mitt rum så att man ska kunna spackla och måla och allt man ska göra, men det går inte så himla bra eftersom man för det första är för kort och för det andra suger på att skruva lös skruvar... och när man väl skruvat klart flyger allt i golvet iaf, eftersom man glömmer bort att hålla i, smart brud, jag vet. Jag vill inte ens veta hur det ska gå när man ska börja måla höhöh... help me?

varit och köpt målarfärg!

Hejsan på er!
Jag och mami och alicia kom precis hem! Vi har varit och köpt målarfärg för att vi ska ju måla om här hemma nu på lovet förhoppningsvis! Skit kul!

Just nu sitter jag och svalkar mig med glass! haha feting gott..det är verkligen varmt ute, jag börjar typ få tillbaka livs lusten haha! Man blir ju deprimerad när det är så jävla kallt och så, och nu direkt när solen kommer så är man mycket gladare och orkar mer! Jag skriver snart ! PUSS.
mami och alicia på bussen.

God morgon!

God morgon!
Idag vaknade jag sjukt tidigt, jag vakna typ halv 9 haha heelt sjukt! Men vill ni höra något ännu sjukare? Jag gick upp och börja städa när jag vakna! haha wtf lixom , vem är jag och vad har jag gjort med gabbi`?
Nu ska jag aldeles snart gå och duscha och sedan fixa mig och så, kanske till och med hinna ta disken? eftersom jag ska åka hem sedan för att vi ska iväg och köpa målarfärg för att vi ska måla om hemma hos mig någon dag här ! Skit bra eftersom mina väggar ser rent utsagt FÖRJÄVLIGA ut! haha
Solen skiner än idag, så jag får väll skynda mig så att jag hinner ut snabbare så att jag hinner njuta av solen! Vi ses sen! PUSS!:)

gick inte att ladda upp bilder så ni får den här gamla och inte så vackra bild istället!

drar till rasmus!

Hejsan på er!
Badade precis och nu ska jag aldeles strax börja röra mig mot rasmus och hoppas på att jag hinner till jersey shore! haha fan va lack jag kommer blir om jag inte hinner (A) jaja vi ses senare hos rasmus! PUSS.


Åt precis!

Åt precis, idag åt vi kykling som vi köpte färdig på affären haha (A) och sen ris med ungsstekta grönsaker! Det va skit gott och nu är jag så sjukt mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Skriver om en stund ! PUSS


städning i solen!

Hejsan på er!
Förra inlägget publicerades inte när det skulle? blev något fel eller något, det va därför jag inte hade uppdaterat, just so you know! haha!


Jag, mami och alicia har städat upp på balkongen här uppe, kastat hur mycket som helst, soppat, damtorkat, skurat osv.. så nu är det jätte fint där, känns mycket skönare nu med, eftersom planket som satt för öppningen råka lixom gå sönder och ramla ner, vi sågade och sparka och hade oss inte alls. bara så alla vet det hehe.


Sedan var vi och handla lite precis, och nu håller mamma på att fixa lite mat! Blir kykling idag! MUMS!
Måste även sminka mig lite snart, för jag har typ inget smink idag eftersom jag har gömt mig bakom brillorna hela dagen! det är jävligt skönt nu när solen kommer fram, att man inte behöver sminka sig för man kan ändå ha solglasögon på sig, och då ser ändå ingen om man har smink eller ej! jaja vi hörs snart! PUSS


hemma nu.. (skulle upp för flera timmar sen)

Hejsan på er!
Kom precis hem, fyyfan va varmt det är ute alltså, hur jävla underbart som helst!
Idag måste jag bada, eftersom jag har glömt bort att göra det hela veckan... och därför är mina eksem förjävliga just nu.. great gabbi -.-'
Nu måste jag ta något att dricka och kyla ner mig lite för annars kommer jag dö, så jag skriver om en stund ! PUSS på er! <3

God morgon!

Hejsan på er!
Hur är det? själv är det bra, jag vakna precis.. är fortfarande lite seg idag men det är ju ingenting jämfört med igår höhö.. Nu ska jag fixa mig lite snabbt så att jag hinner njuta av solen, vilket jag inte gjorde igår haha!
Vi ses senare. PUSS

God kväll!

HEjsan på er!
Hur är det? jag mår äntligen bra haha! jag har legat och trott att jag ska dö i princip heela dagen, antingen det eller så har jag sovit! Älskling kom med mackor och oboy vid ett tillfälle, söt som han är men fick bara i mig 2 mackor, vilket är ovanligt för mig (a)


Sedan blev det tacos med rasmus mamma och syskon och sedan lek med hans syskon.. Nu har vi precis varit nere på coop och köpt gottigott till våran mys kväll som vi ska ha ! Skriver senare! PUSS.

Påväg hem från coop

hemma

jummie!

om gårdagen!

Igår gick jag ner till korsningen vid rasmus där lina och stefan (linas bf) hämta upp mig med bil (fett skönt) och jag fatta inte hur man knäppte på sig bältet hehehe...

Väl framme så började kvällen ganska lungt, vi va några stycken och spela något öl spel eller vad det va, och sen börja bara fler och fler dyka upp, tillslut va det ganska många där.. whatever whatever kvällen sluta iallafall med att jag gick hem från ågestavägen och försökte hjälpa någon random att ringa en taxi haha...
Men jag hade sjukt roligt igår, vilket jag inte kan säga om idag höhöh.. har legat och mått skit hela dagen :P

Detta är bilderna jag hitta på mobilen imorse;





kommentarer!

emhoe om drar till rasmus nu:
vill ha din tröja :)<3

Svar: haha thx, den är jätte skön <3 kul att di kommentera (A)

Li om Nu blir det fiesta!:
ÄR DET DINA ÄKTA FRANSAR PÅ BILDEN? :O

Svar: haha nej det är lösögonfransar :) kul att du kommentera!


förlåt..

HEjsan!
Förlåt att jag inte har skrivit något men jag har mått skit hela dagen! haha..
Men nu kan jag skriva massa inlägg för er !
så vi ses snart! PUSS.

Nu blir det fiesta!

haha nu ska jag snart dra och fezta och så :) vilket är skit kul!
Jag kommer nog inte skriva mer idag så vi ses imorgon! PUSS.


kommentar!

Anonym om skit roligt BB avsnitt!:
martin eller peter :D

Svar: Bra val! Kul att du kommentera!:)


drar till rasmus nu

Nu drar jag till Rasmus så vi ses snart! PUSS.

snart blir det mat

Hejsan på er.
Jag är hemma hos mig nu. Snart blir det mat! Min storebror ska gå ner och köpa mat från pizzerian till oss, fan va gott asså! jag ska äta hambuugah med pommes.


Va nyss och mötte upp jonna, emilia och hennes bf oliver för att jag skulle köpa vodka och dom skulle ha cigg.Innan jag drog hemåt så låg jag och rasmus och sola på hans baksida, fyfan va varmt det har varit idag, men skönt som fan! hoppas det håller i sig men jag har hört att det skulle börja snöa om typ 2 veckor :( hoppas verkligen inte det! jaja vi ses snart! PUSS.




god dag.

Hejsan!
Nu har jag ''fixat'' mig lite, jag har bara lite puder mascara och ögonbrynspenna idag så jag känenr mig fett konstig haha.. men jag ska ända fixa mig ikväll så jag orkar inte hålla på nu.. (a)


Jag har städat hyfsat mycket men det är inte klart så det får jag göra typ imorgon eller något, för jag orkar inte städa något mer haha  nuuu ska jag fortsätta chilla gal1 och så.. vi ses om en stund ! PUSS.

morsning korsning..

haha godmorgon!
vakna precis av mitt alarm,satte på det för att jag inte orkar sova bort hela dagen haha.. just nu är jag svin trött så att jag satte mig här i hopp om att vakna till liv
Detta hade jag tänkt hinna med idag, kommer säkert ej göra det men whatever...
  • städa här i mitt och rasmus rum
  • träffa mamma
  • fixa dricka
Okej det låter inte som mycket men det är det.... + massa småsaker med.. nu ska jag försöka börja städa haha, vi får se hur det kommer gå... hehe puss

i miss my mami

haha jag har typ inte träffat min mamma på 2 dagar, känns som en evighet (a)
ska se om jag hinner träffa mamma imorgon, annars dör jag nog haha jag är en riktig mamma-gris alltså.haha (A)

skit roligt BB avsnitt!

Hejsan på er!
Såg ju precis på Bigbrother, och idag var det ett skit roligt ansnitt haha.. älskar när folk andas in helium, och när jag själv gör det för den delen, meen man blir ju lite yr efter ett tag. Och så älska jag djuren hahah! awsome!
Min favvorit i bigbrother huset är Peter! han är så jävla skön asså! i love peter! vilken av alla i huset är eran favvo? (om ni kollar på det dåra..) 

nu blir det BB.

Nu blir det Bigbrother så jag skriver mer efter!
Förlåt att förra inlägget dröjde så jävligt med förresten men det va strul med att koppla in sladden i mobilen så jag fick inte in bilderna på ett tag haha!
Meeer inlägg kommer efter Bigbrother då ! PUSS.



Min dag!

Tänkte berätta om min dag !
Det började med att jag började kl 8, suck! så jag och älskling drog till skolan och hade massa lektioner, sedan va det lunch och sedan en till lektion, sedan drog jag till kvarnbergsplan och mötte upp söta Lina för att vi skulle åka in till skärholmen för att hon skulle shoppa, det första (typ) som händer när vi kommer in där är att en kille ville pyssla med Linas hår för att dom vill sälja locktångar osv, och eftersom lina har lite problem med att säga nej så lät hon honom locka hennes hår medans han tjatade om hur braa locktången va och ville att hon skulle köpa den, tillslut sa hon att hon skulle hämta ut pengar och då vågade vi inte gå där något mer, vilket av ganska jobbigt hahah... men kul var det.

Sedan åkte jag hem, satt och somna till flera gånger på bussen direkt när jag kom hem så drog jag igen och mötte upp min pappa vid tåget och åkte hem till honom och åt middag och drack kaffe och hjälpte även honom med att skaffa spotify (hahha) det va kul att träffa honom eftersom jag inte har sett honom på jag vet inte hur länge.


Sedan åkte jag och mötte upp Lina igen, vi satte oss i en lekpark och babbla på som vanligt, vi båda verkar kunna prata väldans bra så det blir ju en del pladder haha... jaja fett kul.
Sedan drog jag hem! har haft en riktigt bra dag idag! vi ses snart puss.



förlåt,förlåt,förlåt!

Hejsan på er!
Jag har inte hunnit uppdatera idag als för jag har varit på srång hela dagen, inte suttit vid en dator als idag förutom lite i skolan, fast då arbetade jag ju så då tänkte jag inte alls på att blogga!


Men nu kan jag blogga för fullt. tänkte skriva ett inlägg om min dag aldeles efter jag skrivit detta inlägg och sedan massa andra. så vi ses aldeles snart! Puss.
haha gulliga jag, inte kan ni bli arga på mig nu va? (a)

kommentar

anonym om rättar gabbis fel:
hahahahaha fett skön tjej

Svar: Yes i know, hon är ju min kompis så ;) haha nej jag skoja, kul att du kommentera!


jummie..

Detta slurpa jag precis upp, sjukt gott och mycket bättre än kladdkaka :)
Nu ska jag gå upp till rasmus mami och kolla på Big Brother så vi sees senare...

hahaha, jonna då..

Hahaah, såg precis att jonna hade skrivit ett inlägg vilket är skit kul.
Tänkte bara uppdatera lite och säga att jag inte gör någonting, fett roligt att veta, eller hur? jag vet..

Rasmus vill baka kladdkaka vilket låter för jävla gott men kommer nog inte sitta så bra på min mage och mina lår ifall ni fattar vad jag menar höhöhö... Whatever vi får se hur det blir med det, annars då? förutom att inte göra någonting alls så sitter jag och taggar till inför BB ikväll, känns lite som om det kommer blir spännande hur allt blir nu när sara har varit en naughty girl... haha ses senare eller tomorrow! puss.

rättar gabbis fel

tur att hennes kära vän kan svara på de frågor gabbi inte vet svaret på
"vem är mest partyprisse: vet ej, inte jag iallafall"
Rätt svar: Jonna

brukar börja bra (förutom att min tand gick av två sekunder senare bilden togs..)


frågan är om det slutar lika bra


dont think sooooo!


 
Vem är den roligaste av dina vänner?- alla mina vänner är roliga .
Rätt svar: Jonna

Vem är snyggast av dina vänner? - fan vet jag, inte såa tt jag ställer dom på rad och bedömmer haha..
Rätt svar: Jonna
 



bara för att... jag är fett jobbig, jag vet.

133 tonårsfrågor.

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel?- nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ?- nja vet inte
Hur många har du varit kär i?- ingen aning
Är du kär just nu? - yes


- Nio frågor om dig själv


Namn?- Gabriella Eriksson
När fyller du år - 19 oktober
Några piercingar? - ögonbrynet och naveln
Vad har du på dig just nu?- en mysig kofta och leggins
Vilken årstid är bäst?- summer
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig?- Den finns inte (a)
Vad tycker du mest om hos dig själv? - min ärlighet
Vad är du bra på? - tyvär inte als så mycket haha 
Sover du hellre själv än tillsammans med kompisar? - beror på



- 5 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? - Jonna i think
Vem är den roligaste av dina vänner?- alla mina vänner är roliga .
Vem är snyggast av dina vänner? - fan vet jag, inte såa tt jag ställer dom på rad och bedömmer haha..
Vem är mest partyprisse? vet ej, inte jag iaf höhö
Vem är den du helst har filmkväll med? don't know


- 8 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? Mami<3
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? nej
Vem är farligast i din familj? i guess min morbror .
Vem ser roligast ut i din familj?- haha vet ej
Vem är coolast? jag (a)
Har ni något husdjur? no way jag är allergisk
Mest gemensamt med? - mami i think
Underhållningen? - morbror


10 frågor om idag

Vad har du gjort? hämtat och passat rasmus syskon
Vad ska du göra ? inte mycket
Har du gjort något dåligt idag? fuskat och ätit sötsaker
Har du duschat idag? nej haha
Är du trött nu? you bet
Har du varit i skolan idag? nej


- ANNAT

Hur mår du just nu? - helt ok
Har du piercat dig? - ja
Är du hungrig nu? nej åt nyss
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? facebook, blogg.se


TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? rasmus mami
Vem ringde du senast? försökte ringa victor men gick ej
Vem sms:a till dig senast? jonna
Vem sms:a du till senast? jonna

-FAMILJ
Hur  länge sen var det du träffa din morsa? - en dag sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? kommer inte ihåg, någon månad kanske


- ÖVRIGT
Gillar du punk? ne inte direkt
Har du sminkat dig idag? knappt


MUSIK1
Lyssnar du på musik just nu? nej


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? ja
Har du fler än 5 tröjor ? - ja det har jag


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? ja
Använder du wax? haha nej
Använder du ögonskugga? ja
Använder du kajal? ibland
Använder du hårspray? någon gång ibland bara
Använder du volymspray? ne
Använder du mousse? nope.
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans/läppstift? ibland
Använder du brunkräm? /foundation? ytterst lite
Använder du rouge? ibland
Uppsatt hår eller hängande? varierar
Plattar/lockar du håret varje dag? nej
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej


KÄRLEK
Är du kär just nu? ja
Har du kysst någon idag? ja
Har du ett förhållande? ja
Är du romantisk? haha nej det kan jag inte påstå
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? antagligen i ett förhållande eftersom jag är det.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej inte tillsammans
Vem sov du senast bredvid? Ramus
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? ja
Hur gammla var dina föräldrar när de blev tillsammans? vet ej
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? haha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? ALDRIG.

Åt precis.

Tjeena...
Jag åt precis, åt makaroner och köttfärssås, det va skit gott :D
Nu håller jag på att småstädar lite, haha fast det går inte så bra eftersom jag är fett seg så jag plockar typ upp något och sedan sätter mig här ett tag osv.. haha


Nu ska jag fortsätta som jag gör och sedan så ska jag typ kolla på BB i guess. puss
Bilder på Robin och Liv idag:





hej igen..

nu har jag passat klart dom.. Jag gick och hämtatde Liv i hennes skola och sedan gick vi hem så att jag kunde fixa med disken haha och sedan gick vi och hämta Robin..


Sen när vi kom hem fuska jag hehe för att vi satt och fika lite, gjorde lite saft och då åt jag och liv ''grodor'', vet ni vad det är? Robin satt och käka (sög på en) en skummtomte och drack saft ur sin pipmugg hhaha
Såhär ser bakelserna ut! skit gott var det...

Godmorgon haha?

Hejsan
Jag vakna precis, man ba kuul, jag har sovit aldeles för länge idag...
Nu ska jag fixa mig och så för jag ska hämta Rasmus lillesyster kl 2 och hans lillebror kl 3 haha
well well jag skriver om ett tag..... puss.

Kollade precis på BB...

Hejsan!
Jag drog ju och mötte upp lina i huddinge, så vi köpte lite kaffe osv och sedan tog vi bussen till ågestavägen och sprang *host* försökte springa till en annan buss (ja vi skuulle promenera,jag veet...) men vi skratta och fick ingen luft så det gick inte som planerat... så vi satte oss och tog det lungan bara osv, var mycket trevligt må jag lova..


När jag kom hem så gick jag upp typ på en gång och chilla gal1 och såg på BB med rasmus mami , blev ledsen i ögat att sara gjorde som hon gjorde, meen det är ju igentligen same shit men ändåååå , wäääh , blir typ ledsen påriktigt (a) well well.. vi ses senare eller imorgon! Puss på er.

ses om ett tag!

Nu ska jag börja rörs mig mot bussen! ska möta lina i huddinge och sedan tar vi en prommis..
Så jag skriver senare på kvällen när jag är hos älskling! PUSS

va och promenera lite med mami.

Hejsan!
Va ute och promenera med mamma nyss, jag trodde inte att vi skulle det iadg, men jaja whatever haha.. nu ska vi kirra ihop lite mackor med stekt ägg på, mums... eftersom jag inte ville äta tortelini med ost sås haha ew.. jag brukar gilla det mesta men det gillar jag ej...


Sedan ska jag dra och möta Lina igen för vi ska promenera runt lite, och sedan bär det av till Rasmus..
Vi ses snart! PUSS


Juste en kommentar med... :)
Anonym om färdig duschad..:
jag tycker dom första :)
Svar: jag med :D, men tycker om dom andra lika mycket haha... kul att du kommentera!



färdig duschad..

Hejsan på er..
Nu har jag duschat klart så nu känner jag mig fresh igen haha.. eller ja kroppen iaf, jag tvätta inte håret för jag orkar inte föna det haha... whatever.
Funderar på om jag ska ta någon macka eller något för jag är lite smått hungrig men jag vet inte om jag orkar göra någon haha, sjukt jobbiga problem jag vet.


btw hitta mina andra solglasögon som jag har fått av min fina vän jonna, jag kommer ha beslutsångest nu när solen börjar komma fram om vilka jag ska ha på mig hahah.. vilka tycker ni är fiinazt?



God dag!

Hejsan på er.
Jag kom precis hem, Idag åt jag och Lina lunch galet fort, vi åt på typ 2 min PÅ RIKTIGT, om ens det fan haha, för att vi hade brottom till bussen för vi åkte till skärholmen nu när lina hade håltimmaaaaar haha, jag köpte en sån där som man masserar huvudet med, haha den är skit härlig... Vi vandra runt där ett tag och kolla sedan köpte jag mig en kaffe sedan tog vi bussen.
Nu ska jag snart ta en dusch för att det va så jävla varmt på bussen så jag känner mig äcklig nu..
Vi ses snart! Puss

chillar gal1

Hejsan svejsan!
Just nu sitter jag och gör inte mycket als om jag ska vara heelt ärlig.. sitter och bara njuter av stunden, haha nej jag skoja... Lallar runt på fejjan och sneglar på tv:n då och då, har även på mig min nya, väldigt bekväma mjukisdress, så det är ju härligt, kan jag lova.
Men för att sänka stämningen lite kan jag ju medela er om att jag är lite smått irriterad för stunden, varför vet jag inte riktigt, eller jo kanske för att jag vill kunna göra roliga saker men inte kan, hmm, ''kan du utveckla det?'' nej det kan jag inte, eller rättare sagt, jag orkar inte ! jaja blabla nu ska jag inte vara sådan.. vi ses snart tror jag, mohahah puss på er.

dagens outfit.

Det va länge sedan! Nu drar jag mot Rasmus så vi ses senare, om jag ej glömmer uppdatera, men ska försöka komma ihåg, annars ses vi imorgon! PUSS


COFFIEEE!!!

Hejsan!
Sitter och dricker kaffe! MUMS.. haha okej offer..
Ska fixa mitt smink och sedan kolla bussen för att se när den kommer osv..


Juste jag fick reda på IDAG att vi har påsk-lov nästa vecka!!! YEEEY jag hade fan ingen aning om det, jag har fan aldrig koll när man har lov och sådant, men det är fan bra för då blir man alltid sjukt lycklig när någon ba '' yes nästa vecka är det lov'' eller något liknande man ba WTF YEEEES.. okej nu får jag fan ta och skärpa mig.. haha ses om en sturre.


förlåt!

Hejsan!
Förlåt att jag ej har bloggat. JAg drog ju och mötte jonna i liljeholmen, jag fick stå och vänta på henne huur lång tid som helst, vilket inte var kul, sedan kom hon och då rörde vi oss mot Tullinge, där hennes tandläkare är, sedan kom emilia eftersom jonna och hon skulle sola solarium, jag sola inte eftersom jag ändå inte kan bli brun hehe..Sedan drog jag och jonna till henne där jag åt, det va skit gott.. sedan lät jonna inte mig blogga nnågot så det är därför jag ej skrivit, sååå skyll på jonna.


Nu hade jag tänkt ta en kopp kaffe med mami och sedan röra mig mot rasmus men han har fått en ny skärm så jag kan nog skriva därifrån ;) niiiice. ses snart! PUSS

Ses om ett tag!

Hejsan!
Nu har jag fixat till mig lite så att man inte ser helt jävla störd ut höhö...
Nu ska jag dra och möta jonna i liljeholmen *hjälp* haha känns inte så bra, vet ej varför men jag gillar inte liljeholmen så värst mycket haha.. Jag skriver så fort som möjligt så att ni vet! Ses senare, Puss..
Kanske en ''gabbi tycker till'' senare? elleeeehh???


hemma nu!!!!!

Hejsan!
Hur är det? själv är det bra..
Kom precis hem, slutade kl 12 så jag och angelica tog halv 1 bussen till huddinge, jag köpte en kaffe så satte vi oss på några bänkar ett tag, sen tog jag bussen hem, ska möta jonna i Liljeholmen sen för jag ska följa med henne till tandläkaren typ haha, gulligt..¨


Faan vad varmt det är ute med.. jag har fan en stickad kofta idag så jag höll på att dö, haha men imorse va det fan fett kallt... jaja vi ses snart, PUSS.

Ses imorgon!

Hejsan!
Nu har jag badat och gjort allt som tillhör... Nu ska jag dra mot bussen för att åka till Rasmus!
Ikväll blir det jersey shore och sedan BB! yey Vi ses imorgon efetr skolan! Puss.

Åt precis!

Hejsan!
Jag åt precs middag, idag bjöds det på pankisar med sylt och glass, muums.. tog dock ingen bild eftersom jag för det första glömde bort det och ni har ju ändå fått se på pankakabilder förr så...


Snart så hade jag tänkt gå och bada *buhu* fan då haha orkar inte sitta och klaga idag så jag skriver såhär: *klagar* bra va? haha
Juste vill ni veta något kul? inatt, runt halv 1 så kom min storebror hem, svinfull så jag gick till köket (där han stog och vingla) för att hälsa och då blev man påtvingad att leka vakt för att han ville träna på hur han skulle göra för att få komma in på någon klubb typ haha, jag sa åt honom att han inte fick komma in på min klubb iaf för att han va för full haha, han ba nej men ärligt nu måste vi öva.. haha yes, tänkte bara berätta det bara ifall ni ville veta lixom :)
Det där är min bror niclas, lång och smal, tänk er han vingla in och vill öva på att dra fram sitt leg.. haha

satt på mig ansiktet nu.

Hejsan!
Hur äär det? Jag mår väll bra..
Jag och mami va ute och tog en prommis för en stund sen, vi gick ungefär 4km idag, det är väll hyfsat bra? elleh? haha jag tycker det duger, speciellt en söndag höhöh...


Jag har även sminkat mig nu, så jag känner mig som mig själv igen, körde (typ) samma gamla sminkning förutsom att jag inte gjorde exakt samma ögon sminkning, fixa ögonskuggan på ett annat sätt. Jag har börjat känna mig naken (eller vad man nu brukar säga) utan ögonskugga, jag borde fan aldrig använt det every day förr så att jag nu måste det... whatever, vem fan bryr sig.. ?


Juste!! Tycker att det är underbart kul att ni börjar komma igång lite mer med att kommentera, blir som ett litet barn på julafton varje gång jag ser att någon kommenterat, så keep it up! Vi ses snart PUSS!

kommentar, yeey :)

Anonym om Är på lite bättre humör..:
hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? :D
Svar: haha jag vet inte riktigt, har inte så bra koll, men ungefär 1.5 år kanske, ge eller ta någon månad (a), skit kul att du kommentera!
Kisses

Bombnedslag...

Hejsan!
Rasmus drog precis, och det ser fan alltid FÖRJÄVLIGT ut här efter han har sovit häär haha,shitt asså och sen är det stackars lilla jag som måste städa upp allt haha..
Just nu håller jag på att samla ork till att gå och sminka mig, men det går inte så bra haha, är skit seg idag..


Juste, det är något fel där man ser hur många besökare man har och jag fattar inte hur man fixar det, det sår bara samma datum 2 gånger i rad och den har inte uppdaterats på länge, ser ut såhär:
Help me? om ni vet varför det är så eller/och hur man fixar det så kommentera gäärna! tsck på förhand!

Gömmer mig bakom brillorna för tillfället..

kommentar!

Lovisa om Godmorgon!:
fin:D
Svar: oj hehe tack! :) skit kul att du kommentera"!
Shy 1 haha...

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Vaknade precis.. fan va solen skiner ute ! sjukt kul, hoppas bara att det håller i sig, i typ flera dagar i streck så har det varit soligt när jag vaknat och sedan när jag är klar och har fixat mig snabbt så har solen försvunnit... yey -.- not


Jaja iallafall, nu tänkte jag gå och ta mig lite frulle faktiskt! Så vi ses om ett tag! PUSS.

Är på lite bättre humör..

Hejsan!
Jag har precis blivit på liiite bättre humör, varför vet jag inte, det har ju inte hänt något lixom.. jag har suttit här på min extremt vältränade röv och inte gjort någonting alls- eller jo nu ljög jag faktiskt, jag och Rasmus (han kom hit för en stund sen) sprang i panik till den lilla affären på baksidan av min gård (den skulle stänga när som helst) för typ en timme sen, men annars har jag inte gjort något. *intresseklubben antecknar* nej nu var jag på tok för töntig haha..


Det jag håller på med just nu är att peppa mig själv till att orka resa mig och gå till köket för att hämta en till omgång av muffins,glass och fruktsallad, detta har jag hållt på med i ungefär 30 min om jag ska vara ärlig men jag tror att jag kommer orka det aldeles snart! i hope so.


Såhär går det alltid när jag och rasmus ska ta ''seriösa'' bilder tillsammans, det går inte...




deprimerad idag!

Hejsan!
Åt efterätt för ett tag sen, som sagt så åt jag muffin, glass och fruktsallad, det va skit gott, och så drack jag kaffe nyss, Som vanligt.. haha
Jag är fett irriterad och allmänt sur idag, ingen aning varför, är bara fett trött på att bland annat inte röka, det sabbar fan hela mitt liv (a) blabla skriver om ett tag! KOMMENTERA så kanske jag blir glad hehehe...

Åt middag precis!

Idag bjöds det på Spagetti och köttfärssås med både ugnsgrillade och vanliga grönsaker!


MUMS!

Nu har vi bakat färdigt! Vi gjorde muffins med glasyr och strössel och jordgubbar på...
JUMMIE! fyfan ikväll ska det syndas mohaha *ond* ;)


kommentar!

li om yepyep:
dum fråga kanske ^^ men vad har du i ditt kaffe ? :D
Svar: Mjölk och lite socker, skit gott! Kul att du kommentera! :)

rond två-

Haha, nu sitter jag här och dricker en ny kopp med kaffe, hur härligt? underbart!
Lyssnär även på Behind blue eyes, den är sjukt bra! Jag har så sjukt blandad musik smak, haha jag kan sitta och lyssna på typ bruno mars och sedan sätta på typ ACDC haha, helt sjuk.. men whatever jag har aldrig påstått att jag är frisk i skallen..


Idag ska jag och mami synda haha vi ska äta någon slags bakelse eller något, (bak dags) och glass MEN vi ska ha fruktsallad med så då är man ju lite duktig iaf heheh...

yepyep

Hejsan!
Kom hem för en liten stund sen, tog lite kaffe och satte mig och satte på musik, härligt.
Igår blev det först Bigbrother med Rasmus madre och sedan kolla jag och rasmus på film och jag böla som en galning höhö, åt även bananchips<3 och fuska och drack en mugg med cola (glasen va ej rena och orkade inte diska något) sedan tror jag att jag somna? haha
Just nu hade jag tänkt att fortsätta lyssna på musik och dricka upp mitt kaffe sedan får vi se vad som händer, förmodligen inte allt för mycket spännande...

Vi ses imorgon!

Nu börjar jag dra mot Rasmus, jag hade planerat att jag skulle stanna och köpa banan chips på vägen men älskling sa att han skulle ner och köpa fredags mys och att han skulle köpa det till mig, aw haha, fett sweeet! Vi ses imorgon! Puss på er!

Tv och måla naglarna

Juust nu sitter jag och inte gör någonting..
Men jag ska faktiskt kolla lite på TV och måla naglarna en stund sedan ska jag fixa lite med sminket och sedan draa men jag kommer självfallet skriva innan jag drar, precis som alltid så ni behöver inte vara oroliga!
Åhh jag har skit ont i min rygg nu med, mens suger. MEN
Ses om en stund! PUSS

Medans jag är kollar på tv kan ni få se på lite bilder på mig och 2 av mina syskon!

Åt precis!

Hejsan!
Jag åt precis middag, och det var sjukt gott, lite stark dock men det är väll bara bra antar jag, vi åt helstekt fläskytterfilé med ris och grönsaker rostade i ugnen med kalla såser! jummie!

Hemma nu!

Hejsan!
Kom precis hem, efter jag hade skrivit det senaste inlägget så började jag vika jonnas kläder och göra fint i hennes rum, det går alltid bra och städa hos andra men när man städar sitt egna rum är det pest och pina...
Efter det gick vi ut och satte oss, helt sjukt väder, ena stunden är det sol och den andra regnar det, whatever så länge det inte är snö som faller från himlen, så är jag nöjd.


Mami håller på att hookar ihop middag, blir nog gott som vanligt. Min mamma lagar alltid god mat, samma sak med Rasmus mami, så det kanske inte är så kontigt att man går upp i vikt höhöh...
Vi hörs om en stund! PUSS
Pictures of me and jonnaaaaaaaaaaaaa.
Jag slutar aldrig förvånas över vår skönhet. vilket jävla utstrålning.

still @ jonnas crib

Hejsan!
Jag Är fortfarande hos jonna fast nu har vi förflyttat oss från hennes flashiga kök till hennes fett flashiga rum haha, Jonna har typ pluggat under hela tiden jag har varit här haha så duktig är hon. Jag har typ bara suttit vid datorn och langat fram kaffe haha, hjälpsam man är.

ni får roligare bilder när jag är hemma så ni vet puss på er.

haha gulligt.


Min käraste Jonna...

Jag ska skriva ett inlägg och min kära kompis jonna!Detta är Jonna!:

Jag och Jonna har känt varandra sen 2009 typ, och som ni redan vet så i början gillade vi ju inte varandra als men jag tror att det berodde på att vi va ganska lika till sättet, lika jävla sura och sket i allt haha, charmigt...

Men när vi väl blev vänner så blev vi ganska snabbt väldigt bra vänner, inte så att man tycker att det är pinsamt och så om man inte setts på ett tag utan om vi inte har träffats på ett tag så är det precis som om vi hade träffats timman innan, vilket är sjukt skönt.

Jonna är också en sån person som man kan vara helt ärlig emot utan att hon blir sur och så,vilket är skönt eftersom jag är en väldigt ärlig person. Och hon kan vara fullt ärlig mot mig.
Något annat som är skönt är att jag och jonna är lika sjuka i huvudet så man måste inte leka proper inför varandra utan vi kan säga sjukaste sakerna och vi tycker att det är skapligt normalt haha.. En annan Rolig sak med oss är vårt sätt att prata i tele, lixom helt plötsligt kan vi hålla käften hur länge som helst och sen ba ja men jag orkar inte prata hejdå haha, vilket inte är så normalt heller..

Ja hur ska man avrunda detta? Kan ju säga att Jonna är en av dom bästa människorna jag känner och hon betyder så sjukt mycket för mig. Jag kan verkligen säga att Jonna är min Bästa Vän :)Jonna är allt jag tycker en vän ska vara, man kan säga att hon är den ultimata kompisen. Jag hoppas att jag och jonna kommer vara lika bra vänner until we die ! haha jag känner mig fett töntig nu så tack för mig.. (a)

Då:                                                          Nu:


God dag från jonnas crib!

Hejsan!
Jag är hos min kära kompis jonna, åkte hit istället för hem för en stund sen för att hon är så ensam och ledsen utan mig höhöh.. nej men vi har typ inte setts på 100 år känns det som..

Jag kirra precis ihop kaffe och mackor (haha känner sig hemma) kaffet blev OK visste ju interiktigt hur man använde deras kaffebryggare och dom har inte likadant kaffe som vi har hemma haha.
Jonna vill att jag ska skriva ett inlägg om hemma snart så det kommer ! PUSS


ses imorgon!

Nu ska jag dra så vi ses imorgon!

kan vara den godaste fruktsalladen jag ätit, ever.

Hejsan! IGEN haha
åt precis en sjukt god efterrätt som mami gjorde, nämligen fruktsallad, med hemmagjort varm chokladsås och glass, och fyfan vad god den var! Helst seriöst så kan det ha varit den godaste fruktsallden jag ätit! muums.


färdig-badad

Hejsan!
Badade och torkade precis klart, det va skit "mysigt" att sitta i det där badet.. not.
Såhär såg jag ut i badet mohahah:

Vad vore en värld utan kaffe?

Hejsan!
Just nu sitter jag och dricker kaffe, väldans gott kaffe kan jag tillägga det är nämligen så att min kära mor har gjort kaffet. fan jag tycker att jag tjatar om kaffe hela tiden på bloggen, är det inte kaffe så är det cigg. ;)


Jag kom på för en stund sen att jag måste bada idag så jag är inte så glad längre haha, det är verkligen sjukt jobbigt att bada, jag önska jag va en sån där person som älskar att bada.. men nej det är man ju ej så då måste man sitta och lida i en kvart och sen måste man stå och lida i en kvart till medans man torkar, *pain*
Jaja antar att jag bör börja fylla badkaret! Ses och hörs efter badet gott folk!

Om igår + shoppingen...

Hejsan!
Tänkte berätta lite kort om igår och sen lägga upp det jag köpt!
Igår åkte jag och Rasmus till stan och mötte upp Johnny boy (haha) och Johan även kallad chewbacca haha.. Först så drog vi typ till Donken för att johan och johnny skulle äta, jag drack kaffe så att jag blev lite glad för jag var skit irriterad och sur för att jag inte hade druckit kaffe på skit länge.. Sedan gick vi (jag) runt i väldigt många olika affärer vilket inte uppskattades av grabbarna... Sedan kollade johan och rasmus på skor .sedan gick vi till kungsan och tog det lungt och Rasmus och Johnny spelade shack haha, sedan drog jag och rasmus hem..
Jag och Rasmus GICK även från stuvsta till honom eftersom vi är så duktiga...

Shoppingen:
IGÅR:
IDAG;

wokiliwok

Hejsan!
Jag åt precis! Idag åt vi Wok, fast med kykling istället för biff i, det är gott men godare med biff faktiskt haha..
Jag håller på och fixar bilderna på det jag köpt så att ni vet så det kommer upp aldeles snart ska ni se!

Hemma nu

Hejsan!
Kom precis hem, jag och mami tog en promenad till Huddinge direkt när jag kom hem första gången haha, jag köpte en ny mjukisdress :) haha jag älskar mjukisdressar det är typ det ända jag har på mig hos Rasmus... Jag och rasmus mami och rasmus lillesyster sitter alltid i mjukisdressar. Jag och mami har gått ungefär 7.6 km idag btw
Nu sitter jag och dricker lite kallt kaffe som man kan köpa på coop medans jag väntar på riktigt kaffe haha..
Juste jag och Rasmus åkte till stan igår och jag köpte lite grann som jag kan berätta om och visa samtidigt som jag visar mjukisdressen haha.. Men nu ska jag och mami göra magövningar så vi ses snart!

godmorgon!

haha hejsan! eller Godmorgon!
Jag vakna precis, jag har ingen skola idag för att dom skulle ha nationella i engelska och jag kör engelska A så jag skulle inte ha nationella idag så jag kunde sova länge, skit skönt!


Idag skulle jag ha tränat med min pappa men han sa att han är sjuk så vi kunde inte träna, men jag ska åka hem snart för jag och mami ska promenera som vanligt . ska kolla om hon vll gå till Huddinge och tillbaka för då kan jag köpa en mjukisdress som jag hade tänkt göra... haha
Ses snart! PUSS

drar och hämtar robin!

Nu ska jag dra och hämta Robin så vi ses kanske när jag är tillbaka men det är inte säkert, om jag inte skriver något mer idag så är det för att jag inte kommer ha tillgång till dator. men det är bättre uppdatering imorgon såklart!
Ses sen då eller imorgon! PUSS

städningingen klar

Nu har jag städat klart.. eller ja städa och städa det blev inte så noga som jag brukar för att jag orkar inte det idag.... nu ska jag vila lite och va med rasmus som sitter och ritar, ska också rita lite haha fett kul ju...ses om ett tag!

i know, i know jag behöver inte lägga upp alla kommentarer jag får...

meeeeeeeeeeeeeeeen jag får tvångstankar så:
Anonym om God dagens.:
HAHA OMG!!
Svar: haha ja helt stört!Kul att du kommentera

bilden igen:


Hemma från skolan nu.

Hejsan!
Kom precis hem till Rasmus, jag gick hem från skolan idag eftersom jag ska hämta robin idag (kommer inte vara så bra uppdatering idag) så nu känner jag mig lite duktig iaf...
Nu hade jag tänkt att städa lite och sedan ta det lite lungt innan jag drar och hämtar honom..
Jag och Rasmus kanske drar till stan idag med för han vill typ kolla på skor och jag vill kolla om jag hittar något jag med haha.. men jag kommer skriva några till inlägg just so you know!'
ses snart, PUSS

ses imorgon!

PUSSSSSSSSSS,
feting gammal bild....

inlåst på toaletten och får ingen hjälp...

HAHAH... Jag va fan inlåst på toaletten!
När jag skulle låsa upp så gick det inte att vrida på nyckeln så jag kom inte ut och jag stog och banka och skrek hjälp men inte en jävel kommer och hjälper mig hahah... man hör mamma ba : sluuta knacka.. och så fortsätter jag och då hör man samilou ba : JAAG ÖPPNAR.. haha shitt asså jag fick skruva upp skruvarna vid låset med inget annat än mina bara händer för att komma ut, snällt att min family är så villiga att hjälpa mig i nöd..... scary


någon har sett på många bio filmer...

Haha min syster kom upp med värsta lådan full med 3D glasögon, undra vart hon fått tag på dom, hon påstår att hon fått dom av kompisar haha.. ;) kul va det iaf.


ooh, my coffie is so pretty

Hejsan!
Just nu sitter jag och dricker lite kaffe , eller okej nu ljög jag, jag drack precis upp det hehehe... jaja whatever jag orkade inte göra kaffet så jag tvingade mamma att göra det och precis när hon hade börjat kirra kaffe sa hon : bra då tar du disken nu när jag gör kaffet, fan då skulle gjort kaffet tänkte man då..

food..

Hejsan!
Jag har glömt bort att blogga haha.. men men jag har ändå inte så många läsare idag.. why :(? jaja
Åt för ett bra tag sen och idag åt vi ris med kukling och massa grönsaker som hade varit i ugnen och kalla såser, skit gott! Mamis kompis va även här fast hon drog nyss, hon har typ världens finaste hår, och röst haha :)

Städat rummet!

Hejsan!
Städade precis klart i mitt rum, helt sjukt hur stökigt det kan bli i ett sånt litet rum... hahah det va sjukt jobbigt att städa men nu är det iaf klart..


allt detta är bara mina sängkläder...

nu ska jag äta så vi hörs snart!

haha, vad ska man säga?

idag när jag och mami va ute på promenad gick vi ju upp för mördarbacken och där upp finns det massa skumma saker, det ser typ ut som en plats där man dumpar kroppar (haha) och så låg det massa metallrör i en låda? typ och då tog jag på den och då sa mami något ganska lustigt..
Mami : men nu måste du torka bort fingeravtrycken!!
Jag: hahah aaa....
(gör inte det eftersom jag trodde hon skoja)
Mami: Men hallå!! torka bort dom då!!
hahah ja... min mamma tvinga mig torka bort mina fingeravtryck för hon fick väll för sig att man skulle kunna anklaga mig för alla lik som (säkert) ligger där hahah....

God dagens.

Hejsan!
Kom precis hem för att jag och mami gick ut på prommisen direkt när jag kom från skolan, vi gick genom solgård idag och då såg vi skummaste statyerna på en tomt, massa nakna brud statyer och snopp statyer, hah wtf så jag smög dit och fota medans mami höll utkik hahah...
Sedan vandra vi på och körde mördar backen som vanligt och sedan köpte vi frukt i container affären (haha) och sedan upp till vanliga affären och sen hem, blev typ 5 km tror jag mami sa, skit bra!


Nu sitter jag här helt slut och hade tänk att ta mig ett glas annanas juice och ringa rasmus och kolla läget så vi ses snart! PUSS

vi ses imorgon!

Nu drar jag, vi ses imorgon! PUSS


i do love my coffie..

Hejsan på er!
Just nu sitter jag och dricker lite kaffe! Mami hade i kanel i kaffet, smaka helt ok men jag föredrar faktiskt vanligt kaffe haha, och eftersom jag inte visste att hon hade gjort det när jag böejade dricka satt jag ett tag och fundera hur det kom sig.. smart jag vet ..


Snart ska jag typ börja röra mig mot Rasmus tror jag.. Blir inget bad idag och jag gav upp sädningen med haha, jaja kom en bit iallafall, bättre än inget.. Får fortsätta imorgon helt eenkelt.
Ses snart! PUSS


pladder,pladder...

Hejsan svejsan!
Åt för en stund sen, men det blir ingen mat bild idag eftersom vi år korv med bröd och det är kanske inte så kul att lägga upp en bild på? + att jag glömde fota haha men ni kan få den här bilden=
Annars då? joo jag sitter och funderar på om jag ska vara duktig och städa mitt rum, eller om jag ska fortsätta vara lat och skita i det, haha jaa... Funderar även på om jag ska bada idag meen jag vet inte det är så jobbigt + att man blir missfärgad och luktar äckligt och då kan jag inte duscha ikväll och jag kommer nog inte orka duscha imorgon innan skolan och då kommer det sluta med att jag inte går till skolan als bara för jag inte vill gå runt och stinka lixom haha.. w h a t e v e r ! vi får se hur jag gör...

Åt även jordgubbar nyss vilket va väldigt gott må jag lova, fick lite sommarkänslor...
Juste, tänkte bara berätta att jag inte har någon ögonskugga på mig idag, ifall ni inte såg det sjävla lixom så tyckte jag att det kändes som något nödvändigt att veta.

hahah, how cute..

alla har vi vart små, eller hur? hahah
haha tjockis :)
jag och min bror
visade tuttarna redan då, haha skoja ;)

you fucking fruit !

Haha.. Mami kom hem för en stund sen med MASSA FRUKT!
Och inte massa äcklig frukt utan god, typ jordgubbar, annanas och så , jummie!
Jag fråga om hon slog på stort bara för att solen titta fram idag, i think she did. lika bra.


Hemma NU.

Hejsan!
Kom hem nu, stannade kvar efter jag hade slutat för att jag skulle skriva en uppsats. Det gick bra tyckte jag men man vet ju inte hur den som bedömmer det tycker....... men det va lungan att sitta där och skriva iaf, kanske tycker det för att min lärare bjöd på kaffe haha.. jag verkar ju alltid bli glad om jag får kaffe, kanske därför hon bjöd på det så att jag skulle vara snäll chey? whatever.


Solen har tittat fram nu med! Självklart den dagen gabbi använder den tjockaste jackan hon äger så att hon går runt och svettas ihjäl haha typiskt min tur.. men men det är sjukt härligt att solen är framma iallafall, det skulle ju ha varit sol i helgen som aldrig kom lixom haha..


ses imorgon!

Nu drar jag till Rasmus så vi ses imorgon! PUSS


hahaha...

Jag funderar på att köra på den här när jag darar till rasmus, den kan ju behövas ;)

yeey

Juste!
Iadg är det jersey shore! Fan vad härligt..
Nu blev jag genast på bättre humör :) glöm ej, kl 8 på mtv! och sen är det ju Bigbrother med! häärligt kan jag lova!;)

Åt precis!

Hejsan, som vanligt!
Jag år precis, idag år vi spagetti med köttfärssås och grönsaker, vilket va jätte gott!
Men jag och min bror började tjaffsa vid matbordet eftersom han är förståndshandikappad, så då va jag lite irriterad hela middagen haha, jaja whatever.


hemma nu.

Hejsan igen!
Kom precis hem, fyyfan vilken jobbig hemgång.. Alla andra fick skjuss hem med jag och mami skulle vara duktiga och promenera hem och då hade det självfallet börjat regna så gick vi där i våra fina klackar och blev helt blöta + att jag fick håll så då sa jag till mamma typ: "ååh jag orkar inte mer jag är för trött" hon ba: ja men då skiter vi att gå backen" (den som vi brukar gå när vi promenarar på riktigt) man ba ha-ha ...


Jaja nu är vi iallafall hemma och mamma ska börja laga mat snart. HÄRLIGT!
Såhär se jag ut nu: det bra med detta är att när mitt hår blir blött kommer shampo lukten vilket är smultron fram mer! hahah...
PS: jag fatta aldrig hur man la in klipp heheh, kommentera om ni vet...


kommentar! mohaha

guess who i am darling om kommentar!:
gabbi du behöver inte svara på alla dina kommentarer du får, reeeetard :)
Svar: jo för det är en tvångstanke, jag kan inte sluta.

Nu drar jag.

Jag skriver när jag är tillbaka!
PUSS,

hemma nu.

Hejsan!
Kom hem för en stund sen, har suttit och kolat på skit roliga klipp, ska försöka hitta hur man gör för att lägga in på bloggen för jag vet inte hur man gör det (a) så jag kan visa er!


Juste jag har glömt att säga att jag ska till mina kusiner för att min kusin Bella Notte fyller år! haha så vi kommer vara där ett tag med ! så det är ju härligt :)
Skriver snart! PUSS

kommentar!

Anonym om mami är lite rolig hon:
hahaha :D
Svar: haha :D Kul att du kommentera! :)

ses om en stund!

Hejsan!
Har precis fixat klart mig och ska åka hem om en liten stund!
JAg vaknade jätte tidigt idag, typ halv 10, vilket inte händer så ofta! haha så jag duscha och sen har jag varit uppe och lekt med robin typ haha... eller ja lekt och lekt suttit och kollat när han har lekt.
så vi ses snart! PUSS


ses imorgon!

Nu drar jag till rasmus!
Vi ses imorgon!

kaaaffffeee

Just nu håller jag på att dricka mitt kaffe, sen ska jag nog börja röra mig mot rasmus.
Pratade även med min papi nyss, sa att jag kunde komma och ta en kopp kaffe hos honom någon dag eftersom jag inte varit där ännu haha, så det är ju trevligt.. kanske skulle träna med honom med, men vi får se hur det blir med det höhöhöh...

otroligt vacker bild!

Middag i underkläder, lika bra.

Hejsan!
Åt precis middag! Vi åt fläskfilé med någon skit god potatis mamma hade gjort i ugnen och massa grönsaker som hade varit i ugnen! Det va sjukt gott så jag åt hur mycket som helst.. satt även och åt i undisar eftersom jag precis badade och salvan måste sjunka in innan man kan sätta på sig sina kläder så dom som gick förbi fönstret fick sig nog en syn dom sent kommer glömma, en missfärgad tjej med bolltoffs och ingen annat än underkläder som sitter och slevar i sig mat, fyfan asså haha..


Nu tänkte jag klä på mig och fixa till sminket och håret, sedan ta med en kopp kaffe och sen börja bege mig mot rasmus eftersom jag lovat att spela Chicago (stavning?) med dom ikväll.
Skriver om ett tag! PUSS


mami är lite rolig hon

Mami: måste köpa sån där orange jordgubb saft.
Jag: huh?
Mami: hahahah, ooooj apelsin jordgubb mena jaag.. den va skit god!
Jag: Va den? jag hann nog aldrig smaka den..
Mami: näää, jag drack upp båda förpackningarna själv...
HAHAHAHHA, hon är minsan rolig min mamma.



nu blir det lila bad

Hejsan på er!
Jag hjälpte precis mami att dammsuga här på övervåningen eftersom jag är så himla duktig, dock blev jag ovän med dammsugaren och mami fick ta över, men men så kan det gå! I tried.


Nu håller jag på att fylla badkaret med mitt lila bad.. har inte badat någon gång den här veckan så måste ghöra det för mina eksem börjar se för jävliga ut om jag ska vara ärlig, vilket inte är bra!
vi hörs efter badet ! PUSS

gammal bild på mitt bad.

offer, jag vet.

10 saker om mig

1. Är du singel? nej
2. Är du lycklig? over all, yes.
3. Är du uttråkad? antagligen, eftersom gör sitter och gör detta?
4. Är du ledsen? snarare less.
5. Är du italienare? nej
6. Är du gravid? nej
7. Är du full? självklart
8. Är du en cooling? ja
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? aldrig varit, men dom är ej tsm!

8 saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nja
2. Har du nånsin blivit sårad? ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? säkert
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? hur ska jag veta det? den är ju hemlig ;)
7. Är du kär? självfallet
8. Vill du gifta dig i framtiden? inte direkt


10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? tror det
2. Brutit ett ben? nej
3. Gjort nåt du ångrar? oh yes
4. Hoppat Bungee Jump? i wish
5. Ljugit för någon du tycker om? ja
6. Ätit en hel tårta? säkert
7. Gjort bort dig offentligt? ja
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? i sure hope not
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja fast det va ej mitt
10. Velat försvinna? no


April 2, 2011, gabbi tycker till

Om SL, bara för jag är arg på bussarna idag ...
Helt seriöst så blir jag för jävla trött på SL, och alla försenade bussar! Eller ja om dom inte är försenade så att man måste vänta på dom hur jävla länge som helst så är dom för tidiga så att man missar dom! Vad är det för jävla skit?

På vintern kan SL iallafall skylla på att dom är försenade på grund av snön och ''halka'' men i typ norrland har dom ju fan inte såhär mycket problem som vi har här? varför inte bara göra som dom gör? och varför inte inse att det snöar VARJE JÄVLA ÅR? Det verkar som om dom blir lika förvånade varje år över att det ''helt plötsligt'' börjar snöa, man ba hallå det är det som händer på vintern i sverige...

Och sen när snön är borta så är det ju ändå grova förseningar som idag tex.. och vad ska dom skylla på då? jag tycker att dom borde säga ''förlåt för förseningen men vi är förståndshandikappade'' för då skulle alla ba va bra att dom insett det lixom.. haha helt stört!


MEn det värsta kan ändå vara när bussjävlarna kommer FÖR TIDIGT så att man missar bussen, som vid Rasmus då kan bussen komma typ 5 min för tidigt, så om man börjar springa för att man ser att bussen kommer för tidigt så stannar dom inte ens fast dom inte ens skulle kommit än, vilket är så JÄVLA kul... jag är iallafall SJUKT trött på jävla sl.....



irriterad som FAN

Hejsan!
NU är jag hemma, och jag är så jävla pissed off! Jag skulle ta 2 över 1 bussen så jag va där 10 min innan för att den här bussen brukar komma för tidigt ibland, så jag sätter mig och väntar, och väntar och väntar, kommer det någon jävla buss eller? NEJ fan jag fick sitta där i 40 jävla kuk minuter tills nästa buss kom, fyyfan säger jag bara jag blev så jävla sur asså, varför ska sånt här skit hända mig HELA jävla tiden för?



Nu sitter jag iallafall här och dricker kaffe så det kanske kan göra mig lite glad, och så ska vi ju äta kött så det är ju bra iallafall! haha gabbi <3 meat = sant !
Vi ses snart! PUSS


drar hem nu!

Hejsan!
Nu ska jag börja röra mig hemmåt, haha jag råkade somna ett tag så det är därför jag inte drog tidigare.. haha
Vi ska typ äta kött idag sa mami *yeey* fan va härligt asså haha


vi ses om ett tag ! PUSS'

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Jag vakna för en stund sen och är lite gladare än igår, tur det för jag hatar att va sådär bitter haha...
Rasmus ligger fortfarande och sover haha..
Jag sitter iallafall och äter frukost, vaniljyougurt med START haha, typ det bästa som finns ! sjukt gott är det.. ska se om någon orkar dra och shoppa lite idag med mig men jag har inte så stora förhoppningar eftersom typ alla är fett bakis idag haha...jaja vi ses senare (antagligen när jag är hemma )

drar till rasmus nu

Nu drar jag till rasmus! jag ber om ursäkt för dåligt uppdatering men what to do, vi ses imorgon!
uuuh scary

såhär roligt väder är det ute just nu!

skiit kul lixom.. ska visa den här bilden i svart-vit snart, man blir fan deprimerad... hahah
jag va precis och fixa cigg till min kära morbror och ska snart dra till rasmus... kul dag

hatar den här dagen!

Hejsan!
Jag orkade inte gå och göra kaffe ens haha.. lat jag vet


Asså jag hatar den här dagen sjukt mycket, för det första så är det fett tråkigt jävla bajs väder och då blir jag alltid på dåligt humör och då låg jag och dega inne halva dagen och det gjorde mig ännu mer deprimerad och sen så måste jag fixa ciggen till allan sen vilket kan vara det värsta jag vet och så kommer min lillesyster hem (hon skulle handla) med pepsi vilket kan vara den äckligaste jävla läsken ever. roooooooooolig dag.


hejsan!

haha hej!
Jag kom precis hem så det är därför jag inte har skrivit, jag har legat och degat i sängen hela dagen bara för jag blir deprimerad av det här jävla vädret.....


Senare måste jag fixa limpa åt min morbror vilket inte är så skit kul när man håller på att sluta röka lixom..måste ha kaffe så vi ses snart!

RSS 2.0