Trodde att de va några som skulle slå sönder rasmus..

Jag somnade skit tidigt , bara för att jag va så trött ,och vakna nu typ 20 över 12 av att jag va kissnödig och röksugen , så jag gick upp och kissa och sen skulle ut och röka och då ser jag 4 st som står nedanför rasmus hus och ba är rasmus hemma jag ba va? min första tanke va att nu hade någon som är pisst på rasmus komma hit och typ slå sönder honom ,men det va de inte utan de va max, robin och 2 till som hade svängt förbi för att hämta sina paraplyer hahah.. så jag fick mig en liten chock för jag såg inte vilka dom va haha.. inte tänkte jag att max och några ska komma och våldgästa mitt i natten xd . och nu kan jag typ inte somna om men ska försöka så godnatt. :)

Är hos raz nu

Nu är jag hos rasmus , måste städa upp lite fan .. och leta fram en tröja , åh så jobbigt.. såg lite på simpsons nyss haha :) love it. skriver om en liten stund..

nästa hållplats : rasmus crib ;)

åt nyss , vafan gubben på pizzerian va fan skit otrevlig blev fan skit irriterad.. jaja , ska dra till rasmus nu , han är lite smått sur tror jag för vi skulle igentligen dra till starren men det blir nog inte av tror jag haha .. de blir så sent, är ju dop imorgon med haha :) langar upp 2 bilder så skriver jag när jag är hos rasmus sen . hej så länge
haha söta mamma som inte kan äta som folk , bordsskick mamma förfan!! :O
aya peace

maaat.

okej mamma ville att jag skulle dra och köpa hamburgare till oss 3 antar jag?, på pizzerian så jag springer och gör det nu och hoppas på att elin hör av sig snart ..

lattjar lite på picasa3 med min syrra haha ..

fattade typ ingenting men men , haha ska ladda upp och visa vad jag gjorde ;) japp japp.
som man märker har man ju inte så mycke erfarenhet när det gäller sådant , men kul vare ;)
sitter och försöker få tag på elin för skulle ju hämta min tröja men hon svarar inte , hon sa förut att hon inte va hemma och skulle smsa när hon kom hem , men tydligen har hon inte kommit än , jag som inte har tid med detta .. nu ropar mamma så skriver kanske snart.

Nu blir det hemgång.? haha

Nu ska jag åka hem en stund, måste hämta tröjan hos elin.. haha är så jävla seg asså, somnade i typ en kvart eller vad det va så tröttheten blev bara värre.. men men skriver när jag kommer hem om jag har tillgång till data eller när jag kommer hit igen , simma lungt ;)

Bättre sent än aldrig? haha

Det här är så sjukt.. idag för typ 1 timme sen klura jag ut vilket datum jag och rasmus blev tillsammans , 18 septemper 2009 .. så 11 månader efter kom vi på de hahaha... Eller kom JAG på det , så om ungefär en månad har vi varit tsm i ett år, jag kan inte fatta att de har gått ett år , herregud asså.. :o

naglarna är äntligen färdiga..

Nu efter 100 år är mina naglar klara, ser inte så himla bra ut men men , vad ska jag göra lixom , måla om dom? haha no way. tog lixom hela natten .. well well, enyoy? ;) Ignorera mina snea fingrar hehe , xd

Ok ska inte sova inatt..

Ska inte sova inatt för klockan är så jävla mycket, eller lite, det beror på hur man ser på det. ;) så ja håller på att måla andra handen, hehe. de ser förjävligt ut men vi får väll se om de ser ok ut när de är färdigt.. skriver snart tror jag.

Måste sova..

Hann bara göra ena handen för det tar så lång tid för jag gör sån här fransk manikyr skit så man måste ju vänta på att varje lager ska torka hela tiden , så jag gör den andra handen imorgon bitti så lägger jag upp bild då för jag kan fan inte va uppe så mycke längre nu .. hur fan ska det gå när skolan början nu på måndag igentligen? shitt asså.. orkar inte ens tänka på att behöva vakna så där tidigt , ush . anyway godnatt ..

Ne nu blir det att måla tassarna..

har ändå inget bättre för mig så nu jävlar.. men jag suger värkligen på att måla naglarna men man får ju hoppas på det bästa , slänger upp en bild på resultatet när de är klart .. hej så länge

4 Bilder från när vi fiska..


Och nu till dagen.

Kunde knappt sova inatt så ja och raz vakna skit sent idag, eller kanske inte skit sent, men sent , och sen efter jag hade legat och degat ett tag klädde jag på mig och sen åkte hem och då skulle vi till marie och äta kräftor och sånt så då drog vi dit , skit gott va det. sen efter det så satte sig jag ,mamma och marie ute på balkan , och drack ett litet glas vin haha , sen drog jag och fixa en varsin limpa till mig och mamma, sen drog jag till rasmus och sen har ja inte gjort något haha.. :)

Tjena.

Orkade inte skriva igår efter vi kom hem från fiskandet , för jag mådde dåligt. hade ont i skallen och skit.. men iaf så va fiske inte riktigt min grej visst va det helt ok en stund , men tröttnade ganska snabbt , höjdpunkten va typ när jag åt salladen och kladdkakan vi hade med oss haha.. och noah följde med också så när rasmus va och lämna honom runt 8 så fortsatte jag att fiska medans så va det 2 töntar en bit bort som typ satt och garva och skit när jag fiska man ba f.u ,shit asså.. förlåt att man inte är proffs på att fiska -.- haha jaja whatever .. skriver om dagen i ett nytt inlägg annars blir det så rörigt..

God.. dag?

Haha kan ju inte direkt säga godmorgon , jag och rasmus vakna för en stund sen av att jonna ringde.. och vi som skulle vakna kl 11 hahaha.. tror nog att vi ska börja fixa oss lite snart för vi skulle ju fiska -.- haha .. hade ingen bättre bild att bjuda på så.. hhaha .

Godnatt.

Nu måste jag fan sova.. och jag hade tänkt vakna kl 11, tror inte det kommer hända , men man kan ju alltid hoppas. höhö. det jobbigaste är att jag inte är trött men jag vill värkligen sova. varför är det alltid så? wierd . japp men så är det ibland. skulle bara säga godnatt så... godnatt? haha

Vad morgondagens planer ser ut.. tror jag?

Tänkte skriva om morgondagens planer eller ja dagens planer , hehe.. först ska vi vakna .. sen blir det nog att typ fixa oss. sen göra picknick.. sen åka och fiska för rasmus har velat att jag följer med och fiskar ett bra tag nu , så det är lika bra att få det gjort, and who knows det kanske är kul.. sen ska vi tillbaka till rasmus , och sen tror jag att jag drar hem för måste kolla med elin om jag kan få tillbaka en tröja som är där, sen kolla med jonna om hon hade något jag kan låna till dopet för vill inte komma med svarta kläder, folk kommer typ tro att jag är efterbliven ,äger typ bara svarta kläder. sen om hon hade det kolla om vi kan mötas, och sen dra hem till älskling igen. sen ingen aning haha.. frågan är bara om jag kommer hålla planerna för det blir aldrig som jag tänkt mig -.- jaja whatever vi får se hur det blir ..

Kladdkaka al a gabbi rasmus

Haha jag och rasmus bakade kladdkaka nyss , så jävla god. på receptet står det kladdig kladdkaka så den är extra kladdig , mmhhh ;) ganska keffa bilder i know, men den på mig är ju bara fööör sexig asså, blir förvånad själv över min skönhet ;D olala puss på rumpen stumpen bitches and hoe's.<3

De va inte igår..

Ne de va de värkligen inte , haha har värkligen inte haft lust eller ork att skriva . jag har mina perioder där jag skriver sen tröttnar jag och skriver inte på 100 år, men whatever det är ju inte så att folk blir upprörda av att jag inte skriver direkt haha , som mest har jag haft 5 läsare typ haha , offer jag vet. :) skolan börjar ju snart med , måndag de är då det smäller haha iv here i come wihoo -.- jjaja whatever de är säkert mycke skönare än vad dom andra har , speciellt jonna HAHAHAHA ne fyfan nu va jag bara elak.. skriver snart mohahaha

RSS 2.0