garaget

tänkte lägga upp lite bilder på hur garaget ser ut nu när vi bor där haha.
''hallen''
badrummmmeet
data, lite kök
övrigt haha
ignorera sopperna vid dörren haha

jersey shore is the shiiit

heluu. har ganska så extremt tråkigt , så tänkte slänga in ett inlägg lixom why not? just nu sitter jag hemma hos mig på mitt rum och funderar på varför ingen kommer hem , har dom dött eller? fattar ingenting asså. har kollat på typ 3 avsnitt av jersey shore , kul att göra när man inte har något annat för mig så jag laddade ner sesong 1 &2 för någon vecka sedan så det är ju nice. det programmet är så grymt bra, lätt på min topplista.

tjenare

halvvägs in i filmen var bara tvungen att röka och göra mackor med tomat o aromat på , mmmhhhh. men nu : back to the film c ya .
bjuder på denna så länge hahahaa

hemma hos rasmus igen

tja . är hemma hos rasmus igen , kom hit för ett tag sen och just nu försöker jag ladda ner en film som heter föräldrafällan, hahah tönt jag vet.. men är så jävla dålig på sånthär så går skit dåligt så rasmus ska hjälpa mig hahah.. när jag va hos mig kom allan med ( min morbror) och kirra godis och sånt till mina småsyskon så då satt man ju och åt sånt och körde blondinskämt ett tag hahha.. och så bada jag i lila badet så nu är jag missfärgad igen ..
jag nu man ser lite missfärgning där heheheh
igen,notera missfärgningen
min arm , mina eksem börjar bli bra :D:D:D::D:D
och mina missfärgade naglar.. ew jag får måla dom hahahha

gud va kuuul man får ha.


haha så roligt har jag just nu att jag sitter och gör liknade saker haha :D kuuuuul -.-

sådärja

nu ska jag snart dra hem .
and today i'm wearing this haha.
ganska slappt. orkar inte idag. haha
and my face..

nemen hejsan svejsan

åter igen så var det ett tag sen .
jag sitter just nu och samlar ork för att åka hem men det går inte så bra.. känner mig helt slut i kroppen idag.
jag var ju på hudkliniken på huddinge sjukhus för ett tag sen och då fick jag utskrivet, ''lila bad'' som jag ska bada i 2 gånger i veckan och även 2 nya krämer som är starkare. hittills har det funkat super bra så det är jag jätte glad över. så idag ska jag hem till mig och bada i det där , för jag vill inte börja slarva med något som funkar bra lixom. nej nu måste jag börja fixa mig , kanske slänger in en bild på hur jag ser ut sen .
puss på rumpan.
en relativt ny bild på mig.

RSS 2.0